Achterflap:

In Manenwende wonen alleen tovenaars en heksen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er met toverformules gegoocheld. Wanneer drie kinderen het slachtoffer worden van een paar vreemde spreuken, zijn alle ogen gericht op het meisje dat ruzie met ze heeft gehad: Harmony.

Mening:

De Cover van de strip 'Heksengrietjes' zag er superleuk uit, en ik was daarom ook erg benieuwd naar de strip. Dit is wat ik ervan vond:

De plaatjes zijn echt heel leuk getekend, en door het kleurenpalet dat ie gebruikt voor de plaatjes krijg je echt een goed gevoel van de sfeer van het verhaal.

Buiten dat de plaatjes zo leuk zijn, is het verhaal achter de plaatjes ook nog eens ontzettend leuk, ons zusje van tien heeft de strip ook gelezen, en heeft er echt van genoten.

Wat ons zusje ook erg leuk vond was dat er niet één, maar twee verhalen in het stripboek zaten, en het fotoalbum achterin vond ze ook erg leuk.

Door de plaatjes krijg je bij de personages een beeld, soms heb ik bij strips dat dat ik de personages niet goed vind passen bij het beeld dat ik van ze had, maar bij deze vond ik de personages echt overeen komen met het beeld dat ik van ze had.

Heksengrietjes is een hartstikke leuke strip, waar veel jonge lezers van gaan genieten.

 

RECENSIE-EXEMPLAAR