Niets Meer Te Zeggen - Karen M. Mcmanus

Informatie over het boek:
Auteur: Karen M. Mcmanus
Uitgeverij: Van Goor (Best of YA)
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina's: 332
ISBN: 9789000383866

 


Waar gaat het over?

Vijf jaar geleden verliet Brynn Saint Ambrose School na de schokkende moord op haar favoriete leraar. Het lichaam van meneer Larkin werd door drie studenten gevonden in het bos achter hun school. De zaak werd nooit opgelost. Nu Brynn met haar droomstage bij een misdaadshow begint, is ze vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Zonder de getuigenis van een van de drie leerlingen, Tripp Talbot, waren de andere twee misschien veroordeeld voor de moord. Tripp is nooit vergeten wat hij die dag voor hen heeft gedaan. Net zomin is hij vergeten dat alles wat hij de politie vertelde gelogen was. Terwijl Brynn onderzoekt wat er die dag in het bos is gebeurd, ontdekt ze geheimen die alles zouden kunnen veranderen. Vijf jaar geleden kwam iemand weg met moord. En die moordenaar loopt nog steeds vrij rond…

 

 

Wat vind ik ervan?

Karen M. Mcmanus is een auteur van wie ik al meerdere boeken heb gelezen, waarvan ik het merendeel eigenlijk echt heel leuk vond! Een enkeling vind ik zelfs geweldig. (Zie ook onze recensie van Familie Liegt Nooit, een echte aanrader!)

Ze heeft al meerdere thrillers geschreven, en toch zijn ze allemaal weer origineel. Ik was dan ook enorm benieuwd naar haar nieuwe boek en ben hem zodra die op onze deurmat viel direct gaan lezen!

In Niets Meer Te Zeggen volgen we de twee hoofdpersonen Brynn en Tripp.
Brynn en Tripp zijn naar mijn mening beide authentieke personages die echt van de pagina's afspatten!

Het boek begint meteen goed, vanaf pagina 1 zat ik vol in het verhaal en was ik helemaal geïnteresseerd.
Dat komt mede door het vlotte en nogal eigenzinnige eerste hoofdstuk.
En dat bedoel ik echt op de beste manier die er mogelijk is, want ik zie het echt als iets goeds! Doordat de auteur mij in het begin meteen dingen gaf om over na te denken was ik ook toen ik het boek even opzij legde meteen getriggerd om het weer op te pakken.

Voor mij is het echt bizar dat ik zo vroeg in een boek (lees, pagina 16) al helemaal in het verhaal zat.

Het verhaal ontvouwde zich op manieren die ik echt niet zag aankomen, en de manier waarop het uiteindelijk allemaal in elkaar zat had ik nooit geraden.
Tijdens het lezen zelf heb ik natuurlijk geprobeerd te raden hoe het in elkaar zat, maar mijn ideeën konden niet minder verkeerd zijn 🙊

Vrijwel meteen kreeg ik een beetje dezelfde vibe als bij Moorgids voor Lieve Meisjes, nog een boek dat ik absoluut geweldig vond! En ik vond het fantastisch!
Het boek heeft een verslavend element waardoor je maar wilt blijven doorlezen!
Misschien is het nog wat vroeg om te zeggen dat ik een nieuwe favoriet heb gevonden dit jaar, maar ik denk toch echt dat ik dat in dit boek heb gedaan!

Niets Meer Te Zeggen steekt nu voor mij met kop en schouders uit boven haar andere boeken, en ik heb er echt enorm van genoten en raad hem iedereen aan die van een goede ya- thriller houdt die boordevol mysterie zit!

 


We willen de uitgeverij bedanken voor het vertrouwen en het recensie exemplaar!