ISBN Belle en het beest: 9789059248496

ISBN Peter pan: 9789492616623

ISBN Dierenkleuren: 9789492616746

Uitgever: Baeckens Books

Voor deze recensie hebben we de hulp ingeschakeld van ons kleine broertje van twee, omdat hij precies in de doelgroep van de boekjes zit😉.

Wat meteen opvalt aan de boekjes, is dat ze super stevig zijn. De boekjes zijn van dik karton, en ze zijn ook nog eens interactief!

Het zijn eigenlijk een soort flapjesboekjes, alleen zitten hier de flapjes aan de binnenkant van de bladzijden (tussen de bladzijden in) die je kunt verschuiven om andere plaatjes te zien. De flapjes kunnen er dus niet uitgescheurd worden!

De plaatjes zijn ook hartsikke leuk! Ze hebben super vrolijke, felle kleuren, wat erg in de smaak viel!

De tekst die in de boekjes is niet te lang, maar ook niet te kort, waardoor de aandacht echt bij het verhaaltje bleef.

Ons broertje vond de boekjes echt geweldig! Hij pakte ze er steeds weer bij! (Hij las ze op een gegeven moment zelfs op de kop!)

In hetzelfde pakketje zat ook nog het boekje 'dierenkleuren'.

Ook dit boekje is weer van het stevige karton, en bijna onmogelijk kapot te krijgen. Dit boekje is geen flapjesboekje, maar nog steeds superleuk!

Op een leuke, speelse manier worden in dit boekje de kleuren geleerd. Ons broertje lag helemaal in een deuk als we de gekke dierennamen voorlazen!

Kortom, de boekjes sluiten perfect aan bij de belevingswereld van een dreumes/peuter! En de lengte van de verhaaltjes sluiten ook goed aan bij de spanningsboog die een dreumes/peuter heeft!

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb