Het lastige leven van Lea Olivier 1: Verloren (boek en strip)

Titel: het lastige leven van lea olivier: verloren 

Auteur: Catherine Girard-Audet 

Uitgeverij: kennes uitgeverij 

Bindwijze: paperback 

Prijs: 13,95,- 

IBSN: 9782875801456 

 

Achterflap: 

Het leven van Lea Olivier wordt overhoop gehaald als haar ouders haar aankondigen dat ze haar geboortedorp moet verlaten om naar Montreal te verhuizen. Gelukkig kan ze nog chatten en mailen met haar beste vriendin Marilou, haar vriendje Thomas en haar nieuwe vrienden. Lea vertelt ons in geuren en kleuren alle hoogte- en dieptepunten van haar nieuwe leven in de grote stad: een t? knappe en t? populaire broer, haar slechte cijfers voor Engels, een nogal stormachtige relatie op afstand, een groepje meisjes dat haar lastigvalt? Kortom, Het lastige leven van Lea Olivier! 

 

Mening: 

Ik vond het lastige leven van lea olivier een erg prettig jeugdboek om te lezen, er was voor mij maar 1 minpuntje. 

Ten eerste, ik vond dat het verhaal goed in elkaar zat, en ik vond de personages ook leuk verzonnen. Ik denk dat de kinderen uit de leeftijdsgroep voor wie dit boek is bedoeld het boek ook erg leuk zullen gaan vinden. 

Het enige wat ik wel vervelend vond is dat je alles leest vanuit mailtjes of smsjes, er was dus geen dialoog en dat stoorde mij persoonlijk heel erg, maar ik denk dat de kinderen uit deze leeftijdsgroep juist leuk gaan vinden, omdat het net even wat anders is. 

Ik vond de strip harstikke leuk. De plaatjes waren erg mooi en kleurrijk, en het verhaal werd echt heel leuk verteld! 

Al met al geef ik het lastige leven van lea oliver 4 sterren.

 

 

bedankt kennes uitgeverij voor de recensie- exemplaren van lea olivier. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb