Titel: Heb je het al gehoord?

Auteur: Meryl Wilsner

Uitgever: Uitgeverij Zomer en keuning

bindwijze: paperback

ISBN: 9789020543612

 

Dit is waar het boek over gaat:

Producent Jo en haar assistent Emma worden samen lachend gefotografeerd op de rode loper. De bladen bombarderen de twee tot een stel. Met overal paparazzi en vragende blikken van collega’s is het moeilijk vol te houden, maar ze geven geen commentaar. Ondertussen brengen ze wel steeds meer tijd met elkaar door… en dreigt het gerucht waarheid te worden. Maar moeten ze de wereld dat plezier wel gunnen?

 

Dit is wat ik ervan vond:

Ik HOU van feelgood boeken en films die zich afspelen op een groot kantoor. Dat heeft gewoon soort extra sfeertje, en dat vind ik helemaal geweldig. Toen ik op de achterflap las dat dit verhaal zich dus afspeelt op zo’n groot kantoor, kun je wel begrijpen dat ik helemaal enthousiast werd om dit boek te gaan lezen.

Heb je het al gehoord? heeft zeker niet teleurgesteld, het was inderdaad, zoals op de achterkant staat. een Slowburn liefdesverhaal, waar ik persoonlijk echt van hou. ik vind het altijd wel fijn als twee personages in een verhaal niet meteen in (bij wijze van spreken) al in het tweede hoofdstuk bij elkaar zijn, maar dat er juist aandacht en tijd in het ontwikkelen van de relatie wordt gestoken. Als jij normaal gesproken niet de grootste fan bent van een slowburn liefdesverhaal, is Heb je het al gehoord? misschien juist wel leuk om eens te lezen, omdat er echt tijd in de relatie wordt gestoken.

de cover van dit boek kan zo uit een Pop-art magazine komen, helemaal met het lettertype op de voorkant. mij persoonlijk spreekt dit enorm aan, als ik het boek in de boekenwinkel zou zien staan zou ik bij het zien van deze rug en cover, hem er zeker tussen uitpakken!

De personages waren geweldig! ik heb naast Jo en Emma, ook ontzettend genoten van Avery, de zus van Emma, omdat zij en Emma zo’n goede band hebben.Ook Evelyn, de beste vriendin van Jo, vond ik een erg leuk personage, ze weet Jo’s gedachten en gevoelens steeds op het goede moment voor Jo duidelijk te krijgen, doordat ze al jaren bevriend zijn.                                          

 Wat ik ook erg leuk vond, was dat je in het boek vanuit zowel Emma als Jo leest. zo leer je beide personages goed kennen en weet je ook wat ze beide denken over bepaalde situaties. 

Al met al heb ik genoten van dit verhaal, en ik raad hem dan ook zeker aan!

beoordeling: 4 / 5