Titel: Het meisje uit de Seine
Auteur: Guillaume Musso
Uitgever: Xander Uitgevers
ISBN: 9789401617765
Bindwijze: Paperback
Prijs: €21,99

 

Dit is waar het meisje uit de seine over gaat:

 

In de literaire thriller Het meisje uit de Seine van Guillaume Musso gaat inspecteur Roxane Montchrestien op onderzoek uit als een jarenlang doodgewaande pianiste levend uit de Seine wordt gevist.

In de mysterieuze thriller Het meisje uit de Seine van bestsellerfenomeen Guillaume Musso wordt op een ijskoude nacht in Parijs een jonge naakte vrouw uit de Seine gehaald. Ze leeft, maar kan zich niet herinneren wie ze is. Ze wordt naar de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis gebracht, waar met een DNA-test wordt geprobeerd haar identiteit te achterhalen. Ze blijkt een wereldberoemde pianiste, die twee jaar geleden zou zijn omgekomen bij een vliegtuigcrash. En dan ontsnapt ze uit het ziekenhuis.

Inspecteur Roxane Montchrestien krijgt de taak om de zaak uit te zoeken. Zo begint een wervelende zoektocht, dwars door Parijs, vol mysterie, leugens en intrige.

 

 

Dit is wat ik van het meisje uit de seine vond:

 

Het meisje uit de Seine van Guillaume Musso, is het eerste boek wat ik van deze auteur heb gelezen. Dit is wat ik ervan vond:

Het boek begon voor mijn gevoel vrij chaotisch waardoor het aanvoelde alsof er geen duidelijke opbouw in het verhaal zat, ik wist niet waar het verhaal nou naar toe ging. Persoonlijk vind ik dat wel jammer waardoor het je in het begin lastig in het boek "trekt".

Echter hield de schrijfstijl me wel geïntrigeerd waardoor ik echt wel verder wilde lezen. De auteur heeft een hele vlotte, beeldende schrijfstijl.

Deze beeldende schrijfstijl maakt dat dit boek makkelijk weg leest en de extra informatie over de personages en gebeurtenissen in de vorm van krantenartikelen,foto's en internetpagina's geven een ontzettend leuke en nuttige toevoeging aan het boek. Dit maakt het visuele plaatje van het boek echt perfect af.

Guillaume Musso weet met dit boek de spanning er goed in te houden en steeds wanneer je denkt te weten hoe de vork in de steel zit gebeurd er weer iets waardoor je het echt niet meer weet, iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vond bij een (goede) thriller!

Al met al heb ik zeker genoten van dit boek en als jij kan genieten van een goede thriller is dit zeker een aanrader voor jou!

Beoordeling: 3.5 / 5

Maak jouw eigen website met JouwWeb