De koning van de hel - Kerri Maniscalco

Informatie over het boek:
Auteur: Kerri Maniscalco
Uitgeverij: Boekerij
Genre: Fantasy
Bindwijze: Hardcover
Aantal bladzijden: 382
ISBN: 9789022597880

 


Dit is waar de Koning van de Hel over gaat:

Emilia kan nauwelijks bijkomen van de schokkende ontdekking dat haar tweelingzus Vittoria nog leeft. Voordat ze de demonen uit haar verleden onder ogen kan komen, moet Emilia de ver­leidelijke Prins van Toorn gaan opeisen. Ze verlangt niet alleen naar zijn lichaam, ze wil ook zijn hart en ziel, maar juist die wens kan de ­demon niet in vervulling laten gaan.

Als een hooggeplaatst lid van Huize Hebzucht wordt vermoord, begeven Emilia en Toorn zich naar de demonenrechtbank. Het bewijs wijst naar Vittoria als de moordenaar en ze wordt al snel tot vijand van de Zeven Cirkels verklaard. Ondanks haar verraad zal Emilia er alles aan doen om de vraagtekens rondom het misdrijf op te helderen en er voor eens en voor altijd achter te komen wie haar zus werkelijk is.

 

 

Wat vonden wij ervan?

Let op! Heb je deel 1 en 2 nog niet gelezen? Dan bevat deze recensie spoilers!

 

Jaaaaaaa daar is ie dan! Het lang verwachte (zo voelde het althans) derde deel in deze super toffe Prins van de Hel serie!

 

Degenen die ons al een poosje volgen hebben vast wel onze recensies over deel 1 en 2 gezien. Mocht je die nou nog niet gezien hebben dan geef ik hier even een hele korte samenvatting; he-le-maal fantastisch!

 

Al best een poosje keek ik uit naar dit laatste deel, en zodra we het boek binnen kregen ben ik er ook eigenlijk wel in begonnen.
Het is dat ik het heel moeilijk vindt om twee boeken tegelijkertijd te lezen, maar ik was bijna in staat om het boek dat ik destijds las aan de kant te leggen en te beginnen in dit boek!

 

Het verhaal van Emilia, Toorn en alle andere gaat verder waar we in het tweede deel gebleven waren.
Soms ben ik bang dat omdat ik het deel ervoor een poosje geleden las, het moeilijker is om weer in het verhaal te komen.
Bij deze serie heb ik dat geen enkele keer gehad.
Iedere keer zat ik er direct weer in en kon ik volop genieten.

 

De Koning van de Hel is, net zoals de voorgaande twee delen, een boek waarvan je de bladzijdes niet snel genoeg kan omslaan.
Ik werd weer helemaal meegesleept in het verhaal en de personages.

 

Dit boek was ook echt weer een achtbaan aan emoties.
Er gebeuren de nodige plotwendingen en gebeurtenissen waardoor ik soms echt een momentje nodig had voor mijzelf, haha!

 

Emilia is een ontzettend sterk personage, evenals meerdere personages in dit verhaal. Zo vond ik het ook té leuk om over de andere prinsen te lezen. Stiekem vond ik ze allemaal wel leuk🙈 Daarnaast vind ik haar band met Toorn (of moet ik Samael zeggen?) echt zwijmelmateriaal!

 

De Koning van de Hel is het laatste deel in deze onwijs toffe trilogie, die ervoor zorgt dat het verhaal van Emilia en Toorn mooi afgesloten wordt.
Hoe jammer ik het ook vind dat het verhaal nu echt voorbij is; het einde vind ik wel echt ontzettend geslaagd!
Kortom; echt een aanrader voor alle fantasy (of nou ja, romantasy ) liefhebbers!

 

 

 

We willen de uitgeverij bedanken voor het vertrouwen en het recensie exemplaar!

Maak jouw eigen website met JouwWeb