Titel: Nijntje en het zwembad

Auteur: Dick Bruna

Uitgever: Rubinstein

 

 

 

Nijntje is volgens mij een personage wat we allemaal wel kennen. Dit Nijntje boekje is dan ook super leuk, met name de plaatjes.

 

De plaatjes zijn zoals gezegd superleuk om te volgen, ze zijn hetzelfde als de nijntje tv serie, wat het voor kleine kindjes naar mijn mening extra leuk is om te volgen, aangezien ze het personage en de plaatjes al kennen van tv. buiten dat de plaatjes te herkennen zijn van tv, zijn ze ook super kleurrijk!

 

Het verhaaltje zelf is ook ontzettend leuk, het is voor kleine kindjes niet moeilijk te volgen, en het verhaaltje is ook niet te lang, de spanningsboog van de kindjes zal dit verhaaltje absoluut aankunnen!

 

het boekje is vrij klein, en dus makkelijk om vast te pakken voor de allerkleinsten! dat maakt het voorlezen natuurlijk extra leuk ;)

 

Ook zit er nog een cd bij het boekje in, super leuk! Op de cd kun je het verhaaltje ook volgen. Dit is naar mijn mening een super leuke toevoeging, en ik weet dan ook zeker dat heel veel kleine kindjes (en stiekem de nostalgie van de ouders ook) hier ongetwijfeld veel plezier aan zullen gaan beleven!

 

Het boekje viel ook in de smaak bij iemand uit de doelgroep van dit leuke boekje, onze mini-recensent van drie jaar vond dit boekje ook helemaal geweldig! hij herkende nijntje van tv; ik citeer: “kijk! nijntje konijntje!”. goedgekeurd dus!