Recensie:

Ziel – Nico de Braeckeleer

Uitgeverij: Tdm Publishing (Baeckens Books)
Auteur: Nico de Braeckeleer
Bindwijze: Hardcover
Aantal bladzijden: 303
Genre: Young Adult  
Prijs: 17,99
ISBN: 9789059247765
Aantal gegeven sterren: 5

 

Allereerst willen wij uitgeverij Tdm Publishing (Baeckens Books) bedanken voor het vertrouwen en het recensie-exemplaar!

 

Achterflap:

Een meisje met een mysterieus verleden gaat op zoek naar haar identiteit, haar ziel... De energieke Zo‘ heeft alles wat haar hartje begeert. Ze behaalt goede schoolresultaten, is een artistiek talent, leeft zich als dj uit op feestjes, en haar ouders steunen haar in alles wat ze doet. Bovendien heeft ze ook haar eerste vriendje: Justin. Nadat ze betrokken raakt in een auto-ongeluk krijgt ze plots vreemde herinneringen. Herinneringen aan een leven dat ze niet heeft geleefd. Zijn het enkel dromen, nachtmerries, of is er meer aan de hand? Stilaan haalt ze de waarheid boven water. Een waarheid die heel haar wereld door elkaar schudt.

 

Mening:

Waar ga ik beginnen? Dit hele boek was gewoon geweldig! Op Young Adult na zit ik een beetje te twijfelen onder welk genre ik het in zal delen; maar ik wil er meer van lezen! Toen ik begon met lezen had ik geen idee dat het zo zou eindigen, maar ik heb zo snel mogelijk een vervolg nodig. Ook vond ik Zoë een fijn personage. Ook ontwikkelt ze zich goed in het verhaal, daardoor lijkt het boek heel realistisch geschreven.
Ik ben meerdere keren gewoon geschrokken omdat het zo anders zat dan ik had verwacht. Toen ik het boek eenmaal had opgepakt kon ik het ook niet meer wegleggen.
De schrijfstijl is heel fijn waardoor het heel gemakkelijk en snel wegleest.
Ook de opmaak van het boek vond ik prachtig; die cover is echt een plaatje.
Het verhaal intrigeerde mij ontzettend en ik kan niet wachten om meer te lezen!

Foto van onze bookstagram: @thereadingtwinsnl