Wat als het wel werkt? - Roni Loren

Informatie over het boek:
Auteur: Roni Loren
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina's: 352
Serie: Say Everything #2

 

 


Waar gaat het over?

De wereld is eng. Tenminste voor horrorschrijfster en true crime podcaster Andi Lockley, die aan een angststoornis leidt en niet openstaat voor de liefde. Ex-brandweerman Hill Dawson is tijdens een reddingsoperatie zijn been verloren en weet sindsdien niet meer wat hij wil met zijn leven. Het helpt niet dat hij wordt afgeleid door zijn knappe buurvrouw Andi. Dan wordt er ingebroken bij Andi, en komt hij in actie. Langzaam ontstaat er iets tussen hen, maar kan Andi haar angst aan de kant zetten?

 

 

 


Wat vind ik ervan?


Wat als het wel werkt? Is het tweede deel in de Say Everything serie.
Eerder hebben jullie al kunnen lezen dat ik het eerste deel van deze serie echt ontzettend goed vond, evenals de andere serie van de auteur (Long Acre), ik kon dan ook niet wachten op deel 2.

 

Ergens hoopte ik al dat we in deel 2 Andi zouden volgen.
In het eerste deel maakt ze al een paar verschijningen en ik was dan ook superblij toen ik las dat dit boek over haar ging.

 

De mannelijke hoofdpersonage; Hill Dawson, is wel nog helemaal nieuw.

 

Doordat je in het boek van perspectieven wisselt, dus het ene hoofdstuk vanuit Andi en het andere vanuit Hill leest, kreeg ik het gevoel echt beide personages te leren kennen.

 

Stukje bij beetje kom je meer te weten over de achtergrond van beide personages, en waar zij in het leven mee worstelen.
Het maakt ook de manier waarop ze met bepaalde situaties omgaan een stukje geloofwaardiger en indrukwekkender.

 

Zoals altijd heeft Roni Loren een heerlijke schrijfstijl waardoor je door het boek heen vliegt, en dat ondanks de soms toch wat heftigere onderwerpen in het boek.

 

Het concept dat Andi een eigen podcast heeft vind ik supertof, zelf vind ik het zo nu en dan ook erg leuk om naar een podcast te luisteren, dus om te lezen hoe zij hiermee bezig is vond ik alleen maar leuk.

 

Wat mij betreft heeft het boek ook de perfecte lengte voor dit verhaal.
Toen ik de laatste bladzijde omsloeg had ik ook echt het gevoel alsof hun verhaal met dit boek prachtig en volledig was.

 

In mijn ogen is dit boek alleen nog maar leuker dan deel 1 (say what?!) En ik hoop dan ook enorm op een deel 3.
Ik heb nog geen idee over wie dat boek zou kunnen gaan, maar Eliza of Ramsey lijkt me zeker leuk ;)

 

Ik heb weer volop genoten!

 


We willen de uitgeverij bedanken voor het vertrouwen en het recensie exemplaar!

Maak jouw eigen website met JouwWeb