Titel: Je Zult Van Me Houden 

Auteur: Astrid Sercu 

Uitgever: UItgeverij Clavis 

Aantal Bladzijdes: 166 

IBSN: 9789044835212 

Bindwijze : Hardcover 

 

Achterflap: 

 Drie vriendinnen. Eén vermiste klasgenoot. Mien, Alix en Victoria gaan op zoek naar de verdwenen Elise. Al snel komen ze tot de ontdekking dat er sprake is van kwaad opzet. Maar wie heeft haar ontvoerd? En waarom? En wat heeft meneer Vandaele, de enge wiskundeleerkracht, te verbergen? Beetje bij beetje komt de waarheid aan het licht en ontdekken de meisjes dat het gevaar zich wel héél dichtbij bevindt … 
 

Mening: 

Normaal gesproken hou ik (Danique) totaal niet van Thrillers, dat is niet mijn cup of tea. Maar deze Thriller, dit Boek, wauw, wat was dit een goed boek! Je Zult Van Me Houden heeft echt mijn kijk op Thrillers veranderd, en dit is waarom: 

Astrid Sercu heeft een ontzettend fijne schrijfstijl, waardoor het boek makkelijk wegleest. Het was ook erg makkelijk geschreven, zonder te veel moeilijke woorden, waardoor het boek uitermate geschikt is voor de bedoelde leeftijdscategorie (vanaf 12). 

Je wisselt ook vaak per hoofdstuk van de drie meisjes Alix, Victoria en Mien (als 1 perspectief) naar de dader, waardoor je ook motieven van de dader te weten krijgt (en ergens vond ik zijn motieven eigenlijk erg zielig, waardoor ik bijna medelijden met de dader kreeg), en dit vond ik erg leuk om te lezen. 

Ik had aan het begin het boek wel al een vermoeden wie de dader was, wat eigenlijk heel leuk was, want ik wilde Persé doorlezen om te kijken of ik gelijk had. 

Het einde was ook zó goed! Ik zag het einde totaal niet aankomen, en alles kwam samen, waardoor het boek ook echt goed afgerond werd, en ik niet met vraagtekens achter bleef. 

Je Zult Van Me Houden is een superspannende Thriller die je niet weg kunt leggen. 

 

(recensie-exemplaar)

Maak jouw eigen website met JouwWeb