Verboden Terrein - Meghan Quinn

Informatie over het boek:
Auteur: Meghan Quinn
Uitgeverij: Love Books
Bindwijze: Paperback
Genre: Romance
Aantal bladzijden: 336
ISBN: 9789021461304

 

 

 

Waar gaat het over?

Een handig stappenplan om het zusje van je beste vriend te verleiden
Bram Scott is een supersuccesvolle rijke CEO, die alles krijgt wat hij wil. Nou ja, alles… Hij is al jaren stiekem verliefd op Julia Westin. Het probleem? Ze is het zusje van zijn beste vriend. En dus verboden terrein.
Als Bram besluit toch te proberen het hart van Julia te veroveren, bedenkt hij een sluw plan. Julia heeft een eigen bedrijf dat mensen helpt een partner te vinden, dus meldt Bram zich daarvoor aan. Hij vertelt Julia dat hij eindelijk klaar is om zich te settelen, en vraagt of ze hem wil koppelen aan een leuke dame.
Bram weet zeker dat als hij zijn plan netjes uitvoert, het zal eindigen met een date tussen hem en Julia. Dan kan hij haar eindelijk op het juiste en romantische moment vertellen wat hij voor haar voelt.
Waar Bram geen rekening mee houdt, is dat Julia misschien wel dwars door zijn plannetje heen kijkt.

 

 


Wat vind ik ervan?

Meghan Quinn is een auteur van wie we al vaker boeken voorbij zagen komen op social media, en naar wiens boeken we stiekem ook al best een tijdje benieuwd naar waren.

 

Toen we werden gevraagd werden voor de blogtour zeiden we dan ook direct ja, want dit was de perfecte gelegenheid om één van haar boeken te lezen!

 

Het verhaal zelf klinkt dan ook meteen interessant, romance (altijd goed natuurlijk), super succesvolle rijke CEO én brothers best friend? Geweldig!

 

Het boek is meteen pakkend. Ik hoefde er niet echt in te komen omdat je eigenlijk direct in het verhaal zit.
Het enige wat ik vooral in het begin een beetje vervelend vond is dat jij als lezer zelf werd aangesproken. Ik vind dat soms een beetje gekkig lezen🙈

 

Julia is een fantastisch personage. De manier waarop ze direct door Bram heen lijkt te kijken gaf me echt even zo'n girlpower momentje🤭

Ook moet ik zeggen dat ik Rath, de broer van Julia, stiekem ook wel erg leuk vindt! Hoewel hij niet ontzettend veel voorkomt in het boek, vond ik alle scènes waarvan hij deel was te leuk. Hij is een heel humoristisch personage zonder dat hij daar echt zijn best voor doet.

 

Ook kunnen we Linus, de assistent van Bram, niet vergeten. De relatie tussen Bram en Linus is zo leuk dat ik alleen daarvoor het boek al zou lezen🤪

Dan het hele datingbedrijf van Julia. Zo gaaf! De manier waarop ze de kleuren steeds meer uitlegt is erg tof, waardoor het echt iets weg heeft van een programma wat echt zou kunnen bestaan. Daarnaast waren zoals "werk geluid maakt een varken?" Met dan vier onmogelijke antwoorden, een leuke toevoeging aan het boek!

 

De schrijfstijl van Meghan Quinn is, op het aanspreken van de lezer na, erg fijn en leest gemakkelijk weg! Ik heb hem bijna helemaal in één zit uitgelezen omdat ik echt door het boek heen vloog.

Het hele proces van hoe Bram Julia probeert te versieren is zo geleidelijk en tof gedaan dat het niet voelt alsof het te snel gaat, en het verhaal ook echt klopt.

 

De stukjes die je leest vanuit hun studententijd helpen daar ook in mee. Het was ontzettend tof om te lezen hoe hun relatie is veranderd ten opzichte van tien jaar geleden, en hoe er tien jaar geleden eigenlijk ook al wel iets van chemie was tussen hen.

 

De mix van romantiek, humor en vriendschap is een heerlijke combinatie, die dit boek echt alleen maar sterker maakt!

 

Want hoewel ik in romantische boeken meestal toch wel gefocust ben op de twee grootste personages, vond ik, zoals hierboven al genoemd, de andere personages ook echt geweldig. (Een boek over Rath (en Clarissa misschien?) zou ik ook echt heel erg tof vinden!)

Het mag dan wel het eerste boek zijn wat we van Meghan Quinn hebben gelezen, maar het smaakt zeker naar meer!

 

 

 

We willen de uitgeverij bedanken voor het vertrouwen en het recensie exemplaar!

Maak jouw eigen website met JouwWeb