Achterflap: 

Romi woont op Mars, Ciro woont op aarde. Ze weten niet van elkaars bestaan. Tot ze op een dag contact met elkaar krijgen. Hoe dat kan, begrijpen ze niet. Via korte gesprekjes die nauwelijks door sterrenruis en meteorietenstormen heenkomen, leren ze elkaars wereld kennen. Bestaan ze alleen in elkaars hoofd, of zijn er dingen mogelijk waar zij niet van weten? Voor liefhebbers van spannende toekomstverhalen over jongeren in een veranderende wereld. 

 

Mening: 

Als je eerdere boeken van Lara Reims hebt gelezen, zul je weten dat ze erg vooruitdenkt op het gebied van technologie, en in dit boek was dit niet anders, als je zelf ook van technologie houdt, dan is dit een hele grote aanrader! 

In dit boek volg je Romi en CiroRomi woont op mars, terwijl Ciro op Aarde woont. Het boek bestaat uit verschillende delen en elk deel lees je of vanuit Romi of Ciro. Dit vond ik erg leuk, want op deze manier kom je over beide personages veel te weten, zonder dat je elk hoofdstuk wisselt van perspectief (dit vind ik zelf vaak irritant, dan zit ik net in het bepaalde perspectief, wordt er weer gewisseld)  

Wat ik ook leuk vond is dat zowel Romi als Ciro zich gedurende het boek ontwikkelen, waardoor de personages niet te oppervlakkig blijven, maar er veel diepgang inzit, genoeg Character development dus. 

Lara Reims heeft een Ontzettend fijne schrijfstijl, ze omschrijft alles ontzettend goed. Ook besteed ze veel aandacht aan de technologie, ze denkt hier ook erg in vooruit. 

Soms had ik wel het gevoel dat er te veel informatie in 1 keer werd gegeven, dit had ik vooral in het begin, waardoor ik wel even moest inkomen, maar naarmate ik verder las vond ik dat dit steeds minder werd, en las het boek een stuk sneller weg. 

Ondanks dat ik dus even moest even moest inkomen, vond ik het boek steeds leuker worden, en ik heb er dan ook echt van genoten! 

Maak jouw eigen website met JouwWeb