Titel: Oostenwind

Auteur: Brittainy C. Cherry

Uitgever: Zomer en Keuning

Bindwijze: paperback

Prijs: 18,99

ISBN: 9789020544121Dit is waar het boek over gaat:

Tijdens een koude Halloween ontmoet Aaliyah een superheld: Connor Roe. Ze hebben een geweldige tijd, maar zien elkaar daarna niet meer. Tot Aaliyah twee jaar later de kans van haar leven krijgt: seniorredacteur worden bij een groot tijdschriftbedrijf. Ze moet alleen een interview zien te regelen met de meest begeerde vrijgezel van New York… Connor Roe. 'Oostenwind', deel 2 in de Kompas-serie van Brittainy C. Cherry, is net zo verslavend als het eerste deel 'Zuidenwind', en het is onmogelijk om niet verliefd te worden op Connor.Dit is wat ik ervan vond:

Vandaag is het onze beurt in de blogtour van Oostenwind, het tweede deel van de Kompas-serie. Ik kan alvast verklappen dat ik dit deel stiekem nog beter vond dan het eerste! dit is wat ik ervan vond:

 

Dit tweede deel van de Kompas-serie gaat over Connor Roe, waar we al kennis mee hebben gemaakt in het eerste deel van de serie (stiekem was hij toen al één van mijn favoriete personages). Het andere hoofdpersonage in dit boek is Aaliyah, een gevoelig meisje met lef. Doordat je in Oostenwind zowel vanuit Connor als Aaliyah leest, weet je precies wat de personages denken en krijgen deze meer diepgang. wat ook opvalt is dat de personages zich door het hele boek heen enorm ontwikkelen, wat ook weer extra diepte creëert.

 

De schrijfstijl van Brittainy C. Cherry is ontzettend fijn om te lezen. Ze schrijft heel beeldend waardoor het boek gemakkelijk en vlot wegleest,  het is net alsof je een film kijkt, je hebt overal een beeld bij. Ook verwerkt Brittainy C. Cherry hele mooie qoutes en de nodige portie humor in haar verhaal.

 

Ik heb tijdens het lezen niet één keer gemerkt dat ik het boek weg wilde leggen, want het boek bleef spannend en werd niet saai. Ook heeft het boek een best wel emotioneel plot, waardoor je het boek écht voelt! Ik had de tranen in mijn ogen staan, zo mooi, maar tegelijkertijd zo emotioneel. 

 

Oostenwind is een boek dat je alles kan laten voelen, je kan tijdens het lezen van dit boek zowel lachen als huilen!

 

over het algemeen heb ik echt enorm genoten van oostenwind, en als jij een fan bent van een romantisch verhaal met een emotionele draai, dan is dit zeker een must-read voor jou!

 

beoordeling 5/5