Wat als jij het bent? - Roni Loren

Informatie over het boek
Auteur: Roni Loren
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Bindwijze: Paperback
Genre: Feelgood

 

 

Waar gaat het over?

Iedereen kent Miz Poppy van haar populaire blog over het nachtleven in New Orleans. Maar niemand kent Hollyn – het ware gezicht achter de ster – met haar leven vol angst. Als Miz’ baas haar opdraagt video’s te maken omdat ze anders haar baan kwijtraakt, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Aanstormend acteur en barista Jasper Deares ontdekt dat de verlegen vrouw die elke dag koffie bij hem bestelt Miz Poppy is. Hij ziet een gouden kans om de media-aandacht te krijgen die zíjn carrière zo hard nodig heeft en neemt Hollyn mee naar improvisatielessen om haar uit haar schulp te laten kruipen. Een win-winsituatie! Maar beiden hadden ze er niet op gerekend dat er gevoelens bij kwamen kijken...

 

 

Wat vind ik ervan?

In het afgelopen jaar is er qua boeken wat veranderd voor mij. Ik merk dat een 5 star read voor mij steeds minder vaak voorkomt.
Misschien dat dat ook komt doordat mijn smaak qua boeken ook een bocht van 180° heeft gemaakt. Waar ik eerst groot fan was van alle fantasy verhalen (nee serieus, met fantasy zat het altijd goed bij mij) zijn er nu nog maar een paar die ik echt geweldig vind. Al moet ik zeggen dat als een fantasy boek goed in elkaar steekt het nog steeds één van de genres is waar ik het meest van kan genieten. Dat is echter een beetje off topic, want vandaag wil ik het juist hebben over die bocht van 180° graden die mijn leesvoorkeur heeft gemaakt.
De laatste tijd merk ik dat ik steeds meer romantische boeken lees (dat en mysterische boeken, denk aan Moordgids voor Lieve Meisjes)
Nu zijn er een héleboel romantische boeken op deze planeet. En met een heleboel bedoel ik écht een heleboel. Het is haast onmogelijk om een boek of auteur te kiezen om mee te beginnen.
Als jij dat ook zo lastig vindt, lees dan vooral verder want hieronder noem ik een boek dat je niet wilt missen!
Het afgelopen jaar leerde ik de schrijfstijl van Roni Loren kennen door haar Long Acre serie. Die las ik in een ruk uit en dat smaakte absoluut naar meer.
Onlangs is haar nieuwste boek "Wat als jij het bent?" Verschenen en wij hebben de eer om mee te mogen doen aan de blogtour! (Hoe tof is dat, insert; heart eyes ;)
Iets wat ik enorm kan waarderen is als een hoofdpersoon iets unieks heeft. Veel mensen kampen in het dagelijks leven met een aandoening, om het zo maar even te noemen. Toch lees je er in boeken weinig van terug.
Oke, veel hoofdpersonages hebben een of ander moeilijk verleden, maar over lichamelijke of medische aandoeningen lees je bijna niets in boeken.
Ik vind het een verademing dat deze auteur daar niet voor is weggeschrokken.

Hollyn is echt een geweldig personage, en ik heb echt enorm genoten van alles wat ik over haar las.

Niet alleen is dit boek leuk en romantisch (want dat is het beiden).
Het is ook nog eens enorm grappig, mede doordat de mannelijke hoofdpersoon een ster is in improvisatie en dat zorgt voor een heleboel humor waardoor het thema ook wat lichter wordt!
Ik heb genoten met de hoofdletter G!


We willen de uitgeverij bedanken voor het vertrouwen en het recensie exemplaar!