Titel: Woorden zeggen niets

Auteur: Seren J. Smedts

Uitgever: Uitgeverij Hamley Books

Bindwijze: Hardcover gebonden

ISBN: 9789464208054

Prijs: 18,99

 

Dit is waar het boek over gaat:

Het studentenleven is iets waar de achttienjarige Lente halsreikend naar heeft uitgekeken. Ondanks de tegenslagen thuis en de vele ruzies met haar vriend, vertrekt ze vastberaden naar de universiteit. Maar haar vastberadenheid om zich op haar studies te concentreren verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ze als een blok valt voor een knappe medestudent. Tristan worstelt met zijn moeilijke kindertijd. Nadat zijn beste vriend naar het buitenland vertrekt, laat Tristan het pleeggezin achter waarin hij opgroeide. Op zoek naar licht in de duisternis, ontmoet hij een bijzonder meisje. Maar wat als zij hem ook verlaat?

 

Dit is wat ik ervan vond:

Woorden Zeggen Niets is een boek waar ik enorm benieuwd naar was, omdat ik heel veel positieve verhalen heb gehoord over het debuut van Seren J Smedts, Kartonnen Sterren. Daarom vind ik het extra leuk dat wij mee mogen doen aan de blogtour van haar Tweede boek, Woorden zeggen niets!

In Woorden zeggen niets lees je vanuit Tristan en Lente. Dit wisselt per hoofdstuk. Soms lees je een paar hoofdstukken vanuit Lente, en soms een paar vanuit Tristan (achter elkaar), soms wisselt het al  na 1 hoofdstuk. Ik merkte dat ik persoonlijk dit enorm schakelen vond, aangezien je de Hoofdstukken die je vanuit Tristan leest, (bijna) allemaal in het verleden plaatsvinden, terwijl de Hoofdstukken vanuit Lente zich in het nu afspelen.

De schrijfstijl van Seren J Smedts was erg fijn om te lezen, je voelt echt wat ze schrijft, helemaal met Hoofdpersonage Lente voelde ik enorm mee. Ik leefde minder mee met Tristan, ik vond zijn hoofdstukken ook wat minder leuk om te lezen. dit komt omdat ik de stukken van Lente zo goed vond, dat ik het bijna Jammer vond om vanuit Tristan (in het verleden) te moeten gaan lezen, haha. Toch waren de stukken vanuit Het verleden van Tristan wel belangrijk voor het verhaal, want zo kom je meer te weten over beide Hoofdpersonages, en dit was heel fijn!

De Cover van het boek is echt prachtig! het is een echte eye-catcher, die in boekenwinkels ect tussen de andere boeken uitspringt! Het binnenwerk is al net zo mooi, en samen is het echt één geheel!

Al met al vond ik Woorden zeggen niets een leuk boek, en ik ben zeker benieuwd naar meer van deze Auteur!

Seren J Smedts heeft een ontzettend fijne schrijfstijl die je vanaf bladzijde één meeneemt in  het verhaal!

Beoordeling: 3/5

Maak jouw eigen website met JouwWeb