Titel: Het huis in mirrorlake

Auteur: Olivia Hill

Uitgever: Dutch Venture Publishing

Bindwijze: paperback

ISBN: 9789493265042Dit is waar het boek over gaat:

Hope verhuist na het overlijden van haar moeder weer terug naar Mirrorlake, waar haar tweelingzus Hazel haar met open armen ontvangt. Dat ze echter in het huis moet wonen waar ze achttien jaar geleden uit is weggevlucht, maakt de situatie zwaar voor haar. Toch blijft ze, voor Hazel. Nadat Hope in de oude schuur naast het huis een hondje vindt, neemt ze het onder haar hoede. Het dier helpt haar de angstige nachten door te komen. Erg blij is ze dan ook niet wanneer zijn baasje, een zekere Enzo, ineens voor de deur staat. Enzo sluit echter een deal met haar: ze mag het hondje een tijdje houden, als hij mag komen helpen met het verbouwen van het huis. Hazel is dolblij dat Hope weer thuis is in Mirrorlake. Ze heeft het haar zus nooit kwalijk genomen dat ze ineens verdween. Het zorgen voor haar moeder, die na de dood van hun vader compleet veranderde, heeft haar echter wel schuw en afstandelijk gemaakt. Hazel weet dan ook niet wat haar overkomt als haar oude high school crush Mason plots opduikt. Als hij aanbiedt te komen helpen met het verbouwen van het huis, kan ze zijn hulp niet weigeren. Wat de zussen echter niet weten, is dat Mason en Enzo er een dubbele agenda op nahouden. En wanneer ze vinden waar ze naar op zoek zijn, ontstaat er een conflict dat alleen met pure liefde en onbreekbaar vertrouwen kan worden opgelost.Dit is wat ik ervan vond:

 

 Vandaag is het onze beurt in de Blogtour van Het huis in Mirrorlake, Yay! Alleen al door het zien van de cover wist ik dat ik Het huis In Mirrorlake wilde lezen, hoe vrolijk ziet hij er wel niet uit?! 

 

Het huis in Mirrorlake Is een feelgood verhaal geschreven door Olivia Hill. De Auteur heeft een Fijne schrijfstijl die vlot wegleest. Het boek is ook niet heel dik, waardoor je deze gemakkelijk in één zit uit kan lezen, zonder er te veel bij na hoeven te denken.

 

Wat ik erg leuk vond was dat het kleine witte hondje van de Cover ook terugkomt in het verhaal. Hierdoor vormen de cover en het verhaal samen een perfect geheel!

 

In het verhaal komen ook wat diepere onderwerpen aan bod. Hierdoor is het niet je luchtige feelgood, maar krijgt het verhaal wel meer diepgang en betekenis. Persoonlijk vind ik dit altijd fijn om te lezen, je krijgt namelijk meer gevoel en emotie bij het verhaal.

 

Het enige wat naar mijn mening beter had gekund aan dit verhaal, is het einde. Voor mijn gevoel is het einde ietwat afgeraffeld, alsof er geen tijd meer over was. Ondanks dat het einde wat afgeraffeld aanvoelde, had ik na het lezen niet het gevoel alsof het verhaal niet klaar was, Het verhaal was na het dichtslaan van het boek ook echt klaar.

 

Over het algemeen heb ik echt wel genoten van Het huis in Mirrorlake, en als je fan bent van het feelgood genre, dan is dit zeker een aanrader voor jou!

 

beoordeling: 4/5Maak jouw eigen website met JouwWeb