Alles Wat Ze Aanraakt - Jennifer L Armentrout

Informatie over het boek:

Auteur: Jennifer L Armentrout
Uitgeverij : Zomer&Keuning
Bindwijze: E-book en luisterboek
ISBN: 9789020540994

Het is enkel een e-book en luisterboek!


Achterflap:


Doodgaan is kut - daar weer Ember McWilliams alles van. Twee jaar geleden kreeg ze een ernstig auto-ongeluk waarbij ze stierf, maar haar zusje haalde haar terug uit de dood. Nu is haar hele leven compleet veranderd. Alles wat Ember aanraakt, gaat dood. Ze leeft volgens een no-touch policy voor alles wat leeft. En dat geldt dus ook voor jongens. Dan ontmoet ze Hayden. Hij zegt dat haar vloek een gave is en dat hij haar kan helpen die onder controle te krijgen. Ember heeft er alles voor over om weer eens haar zusje te mogen knuffelen. En zoenen met Hayden, dat zou ook geen straf zijn... Maar als ze erachter komt dat haar ongeluk misschien helemaal geen ongeluk was, staat haar leven weer op het spel. Wie kan Ember weer vertrouwen?

Mening: 


Zoals jullie vele malen eerder misschien al wel hebben gezien ben ik een ontzettende fan van Jennifer L Armentrout.
Ook dit boek vond ik weer erg leuk, al is het niet mijn favoriet.
Voordat je dit boek gaat lezen is het belangrijk om je bewust te zijn van de trigger warning; er komt namelijk zelfbeschadiging in voor. Er werd een beetje luchtig over gedaan. Dit vond ik niet altijd even fijn lezen. Al heb ik vernomen dat de uitgeverij het al aan het bekijken is, en dat vind ik echt heel goed van de uitgeverij!
Ember is een bijzonder personage; ik heb niet echt een ander woord om haar mee te beschrijven. In het begin voelde ze wat depressief aan, dus als je hier niet tegen kunt is dit misschien niet het beste boek voor jou. Echter klaarde dat op ricting het eind en is de persoonlijke ontwikkeleling die Ember doormaakt prachtig om te zien.
Ook zaten in dit boek plottwits, een reden waarom ik zo'n fan ben van Jennifer L Armentrout. Ze blaast mij iedere keer weer omver. Zeker ook bij dit boek. Ik dacht echt zeker te weten hoe het zat, en leek het, natuurlijk, precies bij het verkeerde eind te hebben.
Ook fijn aan Jennifer L Armentrout's schrijfstijl; ze schrijft heel beeldend zonder het echt te benoemen. Je hebt geen ellenlange beschrijvingen over hoe die kanariegele bank eruit ziet en voelt, maar ze laat het je zien door middel van haar personages. Ofwel in gesprekken ofwel in handelingen.
Ook Olivia was een ontzettend leuk en aandoenlijk personage; een bijzondere, maar nog steeds ontzettend schattige vijfjarige.
De relatie tussen haar en Ember voelt heel echt aan.
Het einde was onvoorstelbaar en ik had het ook totaal niet zien aankomen, zoals meerdere dingen in het boek, maar het einde was toch wel echt het meest ongelofelijkst.
Wederom een boek van Jennifer L Armentrout waar ik enorm van heb genoten!
Al met al vond ik op, de trigger warning na, het weer een geweldig boek met onvoorstelbare plottwists!

Wij willen Zomer & Koning ook bedanken voor het vertrouwen, en de kans om te mogen deelnemen aan deze toffe blogtour!

!Let wel op: Het is enkel een e-book en luisterboek!