Storm and Fury - Jennifer L Armentrout

Storm and Fury – Jennifer L Armentrout

Informatie over het boek:
Uitgeverij: Zomer & Koning
Auteur: Jennifer L Armentrout
Bindwijze: Paperback
Aantal bladzijden: 512
Genre: Fantasy
Prijs: 22,50
ISBN: 9789020538403
Aantal gegeven sterren: 5

 

Allereerst willen wij Uitgeverij Zomer & Koning bedanken voor dit prachtige exemplaar!

 

Achterflap:

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.

 

Mening:


Als jullie ons al langer volgen, dan weten jullie dat Jennifer L Armentrout één van mijn (Rosalie) favoriete auteurs is. Ik vind eigenlijk alles wat ze schrijft geweldig, maar deze was toch echt wel even extra geweldig. Onder andere de speciale opmaak die bij de limited edition hoort is gewoonweg geweldig! (Wees er dus snel bij, want dit boek wil je!)

Het boek is vanaf de eerste bladzijde pakkend, en sleept je ontzettend mee. Dat komt onder andere doordat Jennifer L Armentrout heel beeldend schrijft, zodat je alle plekken waar de personages in het boek zijn helemaal voor je ziet. Het komt ook doordat de verhaallijn echt ontzettend interessant is. Het roept de hele tijd vragen op, waardoor ik het echt moeilijk vond om het boek weg te leggen, en hem het liefst in één keer uit wilde lezen.

Ook zat het boek weer vol met plot twists en dingen die ik absoluut niet zag aankomen.

Verder was het ook ontzettend leuk dat we Roth en Layla, uit de Dark Elements serie, weer even tegenkwamen!

Trinity vind ik ook echt een ontzettend leuk, sterk en moedig personage, evenals Zayne, al is Trinity toch echt mijn favoriet. Het boek heeft dus eigenlijk alles wat ik in een fantasy leuk  vind: spanning, avontuur, plottwist, moedige personages en een beetje romantiek.

Dit alles vond ik natuurlijk geweldig, maar het mooiste aan het boek vind ik de boodschap die erin verworven zit; mensen zijn zoveel meer dan hun ziektes of aandoeningen.
(Wil je weten hoe en wat? Lees dan het boek! Je zult er geen spijt van krijgen!)

In het dankwoord lees je ook dat de auteur aan hetzelfde lijdt als Trinity, en dat het boek schrijven daarom voor haar zwaar viel. Dat heeft het boek niet op een slechte manier beïnvloed, eerder op een goede, omdat de auteur zich als geen ander kon inleven in Trinity.

Storm and Fury is een enorme aanrader en een prachtig boek met een belangrijke maar ook mooie boodschap!

 

Foto van onze bookstagram: @thereadingtwinsnl

Maak jouw eigen website met JouwWeb