Recensie:

De Ex – Nicola Moriarty

Allereerst willen wij Uitgeverij de Fontein bedanken voor het vertrouwen en het recensie-exemplaar :)

Uitgeverij: de Fontein
Auteur: Nicola Moriarty
Bindwijze: Paperback
Aantal bladzijden: 352
Genre: Thriller
Prijs: 19,99
ISBN: 9789026151521
Aantal gegeven sterren: 4,5

 

Achterflap:
Luke is de ware, Georgia weet het zeker. Na alle tegenslag die ze te verduren heeft gehad, is het tijd voor wat geluk in de liefde. Alleen is het jammer dat zijn ex-vriendin Cadence blijkbaar niet wil accepteren dat het over is tussen hen, en stoorzender blijft spelen. Maar Georgia begint te vermoeden dat er meer achter Cadence’ gedrag zit dan alleen wrok over een verbroken relatie. Het lijkt wel of iemand haar volgt. In de gaten houdt. Steeds dichterbij komt… Wie kan ze nog vertrouwen?

 

Mening:
Als je de achterflap leest, krijg je al een bepaald beeld van het boek. Maar dit boek is nog zo veel beter dan je zou vermoeden na het lezen van de achterflap!
Het begon voor mijn gevoel een beetje langzaam, waarom ik het boek ook geen vijf sterren geef. Maar na het langzame begin komt het boek echt op gang en is het zo ontzettend spannend. Té spannend om hem weg te leggen.
Er gebeuren dingen waar Georgia in het boek bang van werd, en om eerlijk te zijn werd ik dat ook. De volgende keer lees ik een thriller, en dan vooral deze,  niet direct voor het slapengaan ;)
Gelukkig zat er ook nog een goede dosis humor in!
Toen ik ongeveer op de helft van het boek zat, schoten er verschillende scenario’s door mijn hoofd, waardoor ik haast zeker wist hoe het eigenlijk zat. Dat had ik dus helemaal fout. Een deel van het einde had ik kunnen raden toen het einde naderde, maar andere dingen waren zó verbijsterend dat ik mij nog steeds afvraag hoe de auteur dat heeft weten te verbergen.
Kortom: het boek is niet te voorspellen!
Dit is een ontzettend goede thriller die ik absoluut aanraad!

Foto wederom van onze bookstagram: @thereadingtwinsnl :)