Titel: Falling Hard for the Royal Guard

Auteur: Megan Clawson

Uitgever: Harper Collins

Bindwijze: paperback

ISBN: 9789402712940

Prijs: €19,99

 

 

Dit is waar Falling Hard for a Royal Guard over gaat:

 

Niet iedereen kan het zeggen, maar de zesentwintigjarige Maggie Moore wel: ze woont in een écht kasteel, de Tower of London! Ondanks dat romantische feit is het nog niet gelukt haar prins op het witte paard te vinden. Ook zijn er geen ridders die zich verdringen voor de ophaalbrug. Dus dan maar op Tinder, besluit ze.

 

Na een aantal mislukte dates en een stalkerige ex begint ze te geloven dat er geen leuke mannen bestaan, tot ze Royal Guard Freddie tegen het goddelijke lijf loopt. Deze man zou het weleens kunnen zijn. Maar hoe trek je de aandacht van iemand die erin getraind is om iedereen te negeren? Maggie vindt het een uitdaging… Lukt het haar zijn gezicht uit de plooi te halen en hem tot een kus te verleiden?

 

 

Dit is wat ik van Falling hard for the Royal Guard vond:

 

Ik wilde dit boek lezen door de ontzettend uitnodigende cover. Toen de achterkant ook nog eens mega tof klonk, kon ik niet wachten om aan dit verhaal te beginnen!

Falling Hard For The Royal Guard is nou echt zo’n boek wat je even lekker tussendoor kan lezen; het is luchtig en je hoeft er niet te veel bij na te denken. Er zat dan ook weinig spanning in het verhaal. Dit miste ik soms een beetje, persoonlijk hou ik er namelijk van als er een mooie portie spanning tussen de romantiek verweven zit.

Wat ik super tof vond was de setting. Het is net even anders dan anders, zo met de Tower of London. Deze setting was erg goed vormgegeven, je leer tegelijkertijd wat historische details over de Tower of London, die ik anders niet had geweten en ook nog eens het verhaal beeldender maakt.

De schrijfstijl van Megan Clawson was erg fijn en luchtig om te lezen. Hierdoor las het boek lekker vlot weg; ik las het zelfs in één zit uit!

De personages waren ook goed uitgewerkt, je leeft echt met ze mee en voelt wat zij voelen. Vooral het hoofdpersonage Maggie vond ik erg leuk om over te lezen.

De naam romcon zegt het natuurlijk al, maar aan humor is in dit boek geen gebrek. Ik heb regelmatig hardop moeten lachen om Maggie en gebeurtenissen in het verhaal.

Over het algemeen heb ik zeker genoten van Falling Hard for the Royal Guard. Hoewel ik hier en daar net wat spanning miste maakte de prachtige setting veel goed. Dit boek is een aanrader voor iedereen die van romcoms houdt!

 

Beoordeling: 3.5/5

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb