Titel: Sweet home carolina

Auteur: Debra Eliza Mane & Olivia Hill

Uitgever: Dutch Venture Publishing

Bindwijze: Paperback

ISBN:  9789403634319

Prijs: 16,95

 

Dit is waar het boek over gaat:

April runt een hondenuitlaatservice in North Carolina en neemt haar vrolijke viervoeters elke dag mee naar het landgoed van haar opa en oma. April vindt het heerlijk toeven in de natuur, dicht bij de plek waar ze opgroeide. Tot ze op een dag een sexy maar botte vreemdeling tegen het lijf loopt, die haar van het landgoed wegstuurt. Wie denkt hij wel niet dat hij is?

Makelaar Austin heeft zich door zijn neef weer eens met een onmogelijk project op laten zadelen. Een landgoed met een vervallen boerderij? Dat krijgt hij nooit verkocht. Bovendien zwerft de kleindochter van de eigenaren er nog rond en die is woest als ze hoort dat het landgoed verkocht gaat worden. Austin kan het bijna niet over zijn hart verkrijgen haar weg te jagen, want die combinatie van rode haren en opvliegendheid maakt haar voor hem onweerstaanbaar. Kan hij dit alles wel zomaar van haar afpakken?

April doet op haar beurt enorm haar best het landgoed te behouden, maar daarvoor zal ze op zoek moeten naar de mysterieuze Z.W., die het landgoed te koop heeft gezet. Wie is deze persoon en hoe heeft hij of zij het recht verkregen het land zomaar te verkopen? En wat moet ze aan met Austin… is hij een vriend of een vijand…?

 

 

Dit is wat ik ervan vond:

Alleen al door de cover van Sweet Home Carolina kreeg ik ontzettend veel zin om dit boek te gaan lezen, hij ziet er namelijk ontzettend knus en gezellig uit! na de achterflap gelezen te hebben, was ik nóg nieuwsgieriger naar dit verhaal, en ik kan vertellen, dit boek heeft mij zeker niet teleurgesteld!

Sweet Home Carolina is geschreven door twee auteurs, En dat lees (ik in ieder geval niet) je niet zo heel vaak. Ik merkte eigenlijk niet eens heel erg dat heb boek geschreven is door twee auteurs, omdat de schrijfstijlen ontzettend goed bij elkaar passen! (sterker nog, als ik vooraf niet wist dat het boek is geschreven door twee auteurs, dan zou ik er helemaal niets van gemerkt hebben!)

Het enige waar ik een beetje moeite mee had, was in het verhaal komen, maar dit was echt alleen de eerste paar hoofdstukken, daarna las het weg als een trein!

Sweet Home Carolina is een novelle, en niet zo dik dus! omdat het boek juist zo dun is, was ik stiekem wel een beetje bang dat de personages oppervlakkig zouden zijn, maar gelukkig was dit totaal niet zo! de personages hadden genoeg diepgang, niet te veel en niet te weinig, het was precies goed voor de dikte van het boek.

Wat ik ontzettend goed vond aan het boek is de connectie die tussen April en Austin ontstaat, en de beschrijving daarvan. Het voelde zó echt aan! Je leest het boek vanuit zowel Austin als April (omdat het in boek in de derde persoon is geschreven), waardoor het nog echter aanvoelt!

Sweet Home Carolina leest ontzettend snel weg, ik had hem binnen een paar uurtjes uit! dit komt natuurlijk mede omdat hij zo dun is, maar ook omdat de schrijfstijl zo vlot wegleest, ik heb het boek zonder het een keer weg te leggen uitgelezen!

Sweet Home Carolina is een ontzettend leuke Feelgood Novelle, en zeker een aanrader voor alle fans van dit Genre!

beoordeling: 4 / 5