Titel: Sterrenjager

Auteur: Jen Minkman

Uitgever: Uitgeverij Hamley Books

Bindwijze: Hardcover

ISBN:9789464510522

Prijs: €20,99

 

 

Dit is waar sterrenjager over gaat:

 

Berry Taylor woont met haar broer Ozan en opa Terrence op het eiland Jersey. Berry en Ozan schrijven een bekend blog over allerlei bovennatuurlijke verschijnselen. Als ze op een dag vreemde lichten boven een graancirkel waarnemen en hun opa tegelijkertijd door een ongeluk in het ziekenhuis belandt, komt hun leven in een stroomversnelling terecht. Berry en haar tweelingbroer blijken deel uit te maken van een familie die al eeuwenlang een belangrijk geheim bewaart, en de tijd is aangebroken dat geheim te onthullen. Samen met de mysterieuze Roth gaan ze op weg. Hun tocht voert hen door heel Europa, langs Latijnse raadsels, Tempeliers, oeroude kastelen en verborgen cryptes. En dit keer zijn ze niet alleen op zoek naar spannende verhalen of verborgen schatten. Dit keer gaat het om een strijd tussen licht en duisternis; om de toekomst van de mensheid.

 

Dit is wat ik van Sterrenjager vond:

Sterrenjager is het tweede boek van Jen Minkman wat ik las, en vandaag is het onze beurt in de Blogtour! Yay! Ik kan verklappen dat ik enorm heb genoten van dit verhaal!

 

Ik zat nog niet vanaf de eerste bladzijde in het verhaal, ik had namelijk het gevoel dat het verhaal een beetje traag verliep, er miste wat actie, spanning.
De tweede helft veranderde dit compleet, ik kon het boek bijna niet meer wegleggen,ik wilde, nee moest gewoon weten hoe het verder ging.

 

Ik vond de personages heel tof om over te lezen, en het was heel fijn om te lezen hoe zij zich gedurende het verhaal -vooral de tweede helft- ontwikkelden.

 

Jen Minkman heeft een hele fijne toegankelijke schrijfstijl, die je echt meeneemt in het verhaal. Je kunt ook echt lezen dat ze onderzoek heeft gedaan naar de historische elementen van het verhaal, waardoor het meer diepgang krijgt.

 

Wat ik ook erg leuk vond is het paranormale tintje aan het verhaal, die perfect bij de cover en het binnenwerk past, het is echt een geheel.

 

Over het algemeen heb ik zeker genoten van Sterrenjager, en ik kan niet wachten om meer van de hand van Jen Minkman te lezen!

 

Als jij wel kan genieten van een goeie fantasy met een paranormaal tintje, dan is dit zeker een must-read voor jou!

Beoordeling: 4/5

Maak jouw eigen website met JouwWeb