Titel: Snap de Hint, Dani Brown

Auteur: Talia Hibbert

Uitgever: Zomer en Keuning

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789020544305

Prijs: €16.99

 

Dit is waar Snap de Hint, Dani Brown over gaat:

 

Danika Brown weet wat ze wil: zakelijk succes, bekendheid en casual seks om de stress te verlichten. Van romantiek wil ze niks weten. Als bewaker en ex-rugbyspeler Zafir Ansari haar redt bij een mislukte brandoefening, gaat een video viral en het hele internet shipped #DrRugbae. Dani wil graag met hem het bed induiken, maar absoluut geen relatie. Het enige wat ze van hem wil is casual seks. Zaf blijkt echter een hopeloze romanticus te zijn…

 

 

 

Dit is wat ik van Snap de Hint, Dani Brown vond: 

 

Onlangs las ik 'Snap de Hint, Dani Brown', het tweede deel in de zussen brown, trilogie. De Synopsis klonk al fantastisch, dus ik kon niet wachten om in dit boek te beginnen! (Het heeft namelijk één van mijn favoriete tropes; fake dating!)

 

Talia Hibbert heeft een hele fijne humoristische schrijfstijl waardoor je regelmatig in een deuk ligt tijdens het lezen. Mede door deze schrijfstijl, maar ook de korte hoofdstukken leest het verhaal lekker snel weg. Het is er echt zo eentje die even lekker snel tussendoor kan lezen.

 

Wat ik ook erg goed vond waren de personages. Zowel Zafir als Dani zijn heel goed uitgewerkt en voelen echt aan. Ze zijn beide niet perfect, ze hebben elk hun eigen onzekerheden. De Band die Dani met haat familie heeft vond ik heel mooi om te lezen, je voelt echt die verbondenheid als familie door de bladzijdes heen. Daarnaast is de chemie tussen Zafir en Dani echt heel goed neergezet.

 

Omdat Snap de Hint, Dani Brown dus een verhaal is met het fake dating trope, is het wel een beetje voorspelbaar en waar me dat soms enorm kan irriteren, stoorde me dat in dit verhaal helemaal niet zo erg, omdat de personages zo goed zijn uitgewerkt en er zoveel humor in verweven zit dat die aspecten dat helemaal goed maken.

 

Al met al vond ik dit een heerlijk verhaal, stiekem vond ik hem zelfs nog leuker dan het eerste deel over Chloë, de zus van Dani.

 

Als jij houdt van een boek met Fake-dating, diversiteit , humor en vriendschap waar je lekker bij kan weg zwijmelen dan is dit zeker een aanrader voor jou!

 

Ik kan in ieder geval niet wachten ol het laatste en derde deel in deze trilogie; Wordt volwassen, Eve Brown!

 

Beoordeling: 4 / 5

Maak jouw eigen website met JouwWeb