Het Libby Garret Project - Kelly Oram

Informatie over het boek:
Auteur: Kelly Gram
Uitgeverij: de Fontein
Bindwijze: Paperback
Genre: Young Adult
ISBN: 9789026163852

 

 

Waar gaat het over?


Libby Garrett is verslaafd aan haar goddelijke vriendje Owen. Dat hij haar vooral leuk vindt voor de seks, ziet ze niet. Avery en haar vrienden maken zich daarom zorgen. Als ze niet gauw iets doen, blijft er van de vrolijke, zelfverzekerde Libby niets over!

Om van haar Owen-verslaving af te komen, moet Libby het twaalfstappenprogramma doorlopen. Als begeleider strikken ze Adam, hun favoriete barman. Maar Adam heeft al jaren een crush op Libby….

 

 


Wat vind ik ervan?

Zoals je misschien al wel kunt zien aan de stijl van de cover is dit boek het los te lezen vervolg op Het Avery Shaw Experiment. Een ontzettend leuk boek wat we eerder al lazen.
Kelly Oram heeft ons al eerder omver weten te blazen met haar boeken, waaronder Cinder & Ella (deel 1 en 2) en dus Het Avery Shaw Experiment.


Tot nu toe vonden wij elk boek geschreven door deze auteur echt puur genieten, dus toen dit nieuwe boek op de deurmat viel waren we meteen enthousiast!


Het verhaal zelf klinkt al fantastisch; het twaalfstappenprogramma om van een Owen-verslaving af te komen en daarbij een begeleider te hebben die stiekem al jaren een crush op Libby heeft... Klinkt fantastisch, toch?
Om heel kort te wezen, dat was het ook ;)

 

Kelly Oram heeft een ontzettend fijne schrijfstijl, eentje die in haar andere boeken vrijwel hetzelfde is. Het leest ontzettend gemakkelijk weg, en er zit lekker veel dialoog in; ik houd ervan!

Daarnaast vind ik het ook heel mooi hoe dit boek gaat om Libby en de dingen waar ze mee worstelt.

 

Ik zal niks spoileren door te vertellen waar ze precies mee worstelt, maar het is zeker erg fijn dat Kelly Oram dit in een boek heeft weten uit te drukken.

Ik denk zeker dat er meer (jonge) meiden zijn die met dezelfde soort dingen worstelen en zich misschien een beetje begrepen voelen na het lezen van dit boek. (Super cryptisch dit, snappen jullie hem nog?)

 

Dan hebben we ook nog Adam (ook wel Koffieman) en Adam is geweldig! De manier waarop hij met Libby omgaat en echt het beste met haar voor heeft is haast vertederend.

 

Ook zit er een cool sport randje aan dit boek; skate en snow boarden! Als er iets is waar ik van houd in boeken, dan is het wel sport (als het goed uitgevoerd is, dat wel) en dat dit er in zat gaf het verhaal alleen nog maar wat extra's

 

Daarnaast was het ook geweldig om de vertrouwde personages uit deel 1 weer tegen te komen in dit tweede deel. Het was zo leuk om te lezen hoe het nu ging met Avery, Grayson en Aiden!
Heerlijk!

 

Dit is een geweldig boek, met een prachtige boodschap! Kelly Oram blijft me verbazen!

(Ps. Wil je weten wat die boodschap is? Ren naar die boekhandel!)

 

 


We willen de uitgeverij bedanken voor het vertrouwen en het recensie exemplaar!

Maak jouw eigen website met JouwWeb