Titel: Supernerd #2: Forever Nerd

Auteur: Emmy van Ruijven

Uitgever: Dutch Venture Publishing

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9789493265059

Prijs: € 18,50

Dit is waar Forever Nerd over gaat:

“Ik zal er vanuit mijn gevangenis alles aan doen om het proces te vertragen, zodat Steph en de rest - ervan uitgaande dat ze zonder al te veel kleerscheuren hebben kunnen vluchten - dit op tijd kunnen stoppen. Ik wacht op hen en als het zover is, dan zal ik er zijn. Ik zal mijn lichaam terugkrijgen en ik zal overwinnen. En dan zal ik weer met haar zijn…” Ze dachten dat ze op tijd waren… De demonen van Het Legioen zijn echter sterker dan ooit nu hun leider uit de poort is ontsnapt. Alles en iedereen zou zo maar een demon kunnen zijn en daarom zijn Steph en haar vrienden nog altijd in groot gevaar. Steph zal alles op alles moeten zetten om de poort te sluiten en haar vriendin Rosie te redden voor alles verloren is. En dat is heel wat zwaarder dan de spelletjes waar ze zo dol op is. De wereld redden… eitje! Toch!?Dit is wat ik van Forever Nerd vond:

 

Yay! vandaag is het onze beurt in de blogtour van Supernerd #2: Forever Nerd! ik heb enorm genoten van het eerste deel, dus was hartstikke benieuwd naar dit tweede deel! dit is wat ik ervan vond;

 

Mocht het nou even geleden zijn dat je het eerste deel, Supernerd hebt gelezen, dan staat er voorin dit boek een korte samenvatting van het eerste deel, waardoor je gelijk weer weet wat je in het eerste deel hebt gelezen, en je automatisch makkelijker aan het tweede deel begint.

 

Wat ik echt Fantastisch vond aan dit verhaal zijn de personages, omdat ze niet perfect zijn. Ze worden boos, zijn bang.. Allemaal emoties die de personages alleen maar realistischer maken, waardoor je heel makkelijk in de personages kan verplaatsen. Ik heb de personages allemaal in mijn hart gesloten.

 

Wat heel fijn aan dit deel is dat de vragen waar je na deel één mee bleef zitten nu beantwoord worden. Toch weet Emmy van Ruijven de spanning er goed in te houden, waardoor je het boek niet weg wil leggen, je wil, nee moét weten hoe het verder gaat.

 

Emmy van Ruijven heeft een hele vlotte en beeldende schrijfstijl die samen met de korte hoofdstukken ervoor zorgen dat het boek heel fijn wegleest. Daarnaast staan er soms illustraties op de bladzijden waardoor je een nog beter beeld krijgt van de personages en gebeurtenissen in het boek. 

 

Het einde was ook nog eens hartstikke spannend, waardoor je echt tot aan de laatste bladzijde aan dit verhaal gekluisterd is. Ik heb zeker genoten van Forever Nerd!

 

beoordeling: 4 / 5

Maak jouw eigen website met JouwWeb