Titel: Tot uw Dienst

Auteur: Denise Marinus

Uitgever: uitgeverij Clavis

Bindwijze: Hardcover

ISBN: 9789044842302

Prijs: 23,95

 

Dit is waar het boek over gaat:

Wanneer Jules als vriendin en vertrouwelinge met kroonprinses Constance naar de prestigieuze Universiteit van Yadiel vertrekt, gaat een wereld voor hen open. Vol verwachting maken ze kennis met nieuwe huisgenoten, hun studies en het elitaire studentenleven op Yadiel. Heel even lijkt de regelmaat in hun levens terug te keren. Maar dan duikt een verwoestend geheim op. Terwijl Constance zich laat meeslepen door een onmogelijke liefde, doet Jules er alles aan om de leugens te ontrafelen en de waarheid te achterhalen. Zeker als blijkt dat het lot van de hele koninklijke familie in haar handen ligt... Het spannende en sprookjesachtige vervolg op Zoals u wenst. 

 

Dit is wat ik ervan vond:

 

Wauw. wauw, wauw. Ik heb weer ontzettend genoten van een verhaal van Denise Marinus! Stiekem vond ik dit tweede deel over Jules en Constance nóg beter dan het eerste, en dit is waarom:

 

Wat ik sowieso al heel fijn vond was dat er een korte beschrijving van deel één voorin het boek stond, het was inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik deel één las (en dat is nog best een dikke pil), dus dit was superfijn om je geheugen weer even op te frissen!

 

het boek begint ook meteen weer spannend waardoor je direct in het verhaal zit, je wil -nee, moet- door blijven lezen. ik kon simpelweg het boek niet wegleggen voor ik het uit had! 

 

In dit verhaal leer je de personages uit Zoals u wenst nóg beter kennen, waardoor het verhaal meer diepgang krijgt, daarnaast leer je ook nieuwe personages kennen die naar mijn mening ook echt wat extra het verhaal aan het verhaal toevoegen.

Eén van de dingen die ik zo fantastisch blijf vinden aan deze boeken van Denise Marinus is de vriendschap tussen Constance en Jules, dat blijft echt één van mijn favoriete vriendschappen in boeken om over te lezen.

 

Tot uw dienst is net zoals Zoals u wenst een hele dikke pil, wat veel mensen misschien afschrikt, maar ondanks dat dit boek heel dik is, leest het echt razendsnel weg! dit komt mede door de fijne en luchtige schrijfstijl van Denise Marinus. 

 

het boek is geschreven vanuit meerdere perspectieven (de meeste vanuit Jules en Constance), wat ik persoonlijk heel fijn lezen vond, zo blijf je geboeid en krijg je ook een beter beeld van de personages. 

 

Denise Marinus heeft me vanaf bladzijde één in het verhaal weten te zuigen, en ik kan niet wachten om een volgend werk van haar hand te lezen!

 

beoordeling: 4,5/5

Maak jouw eigen website met JouwWeb