Titel: een zomer vol verrassingen

Auteur: Tessa Bailey

Uitgever: Love Books

Bindwijze: paperback

ISBN: 9789021464206

 

 

 

Dit is waar Een Zomer vol verrassingen over gaat:

 

Piper is een hippe, verwende influencer en partygirl. Wanneer een avondje feesten uit de hand loopt en Piper echt in de problemen komt, besluit haar stiefvader dat het genoeg is geweest. Hij vindt dat Piper moet leren wat verantwoordelijkheid is, en hij stuurt haar zonder geld naar een havenstadje om daar de kroeg van haar overleden vader te runnen.

Daar ontmoet ze al snel de stugge visser Brendan. Hij weet zeker dat de verwende Piper het ergens anders dan Beverly Hills nog geen week kan uithouden. Oké, hoofdrekenen is niet haar sterkste punt, en ze krijgt jeuk van alleen al het idee in een stapelbed te moeten slapen, maar hoe erg kan het zijn?

Westport is een klein stadje en ze komt de norse Brendan overal tegen. Ondanks hun verschillende persoonlijkheden is er een onmiskenbare aantrekkingskracht tussen de twee. Piper wil zich echter concentreren op de bar tot een succes maken. Ze wil namelijk zo snel mogelijk terug naar Los Angeles, en zit niet te wachten op gevoelens voor een man die soms wekenlang op zee is. Maar langzaamaan begint ze te twijfelen of haar toekomst eigenlijk nog wel in LA ligt, of dat Westport en Brendan misschien toch haar hart veroverd hebben.

 

 

 

 

 

Dit is wat ik van Een zomer vol verrassingen vond:

 

ken je het gevoel dat een boek zó goed was dat je gewoon niet meer weet wat je daarna moet lezen en dat je in een leesdipje terecht komt? Dat had ik met Een Zomer vol Verrassingen. want oh my, wat heb ik genoten van dit verhaal! ik heb er absoluut een nieuwe favoriet bij!

 

Een Zomer vol verrassingen speelt zich af in Westport; een klein schipperstadje bij de kust. de hele sfeer van Westport vond i echt fantastisch. Het is echt zo’n klein typisch stadje waar iedereen elkaar kent, en je als nieuwkomer echt op de proef wordt gesteld: het perfecte ingrediënt voor een small-town romance!

 

Al vrij vlot in het verhaal leer je Brendan kennen, het mannelijke hoofdpersonage. Ik vond Brendan echt een heel tof personage om over te lezen, je leert hem erg goed kennen, waardoor hij heel echt aanvoelt. Dan hebben we nog Piper, het vrouwelijke hoofdpersonage. Piper komt aan het begin van het verhaal -zoals op de achterkant ook wel beschreven staat- echt over als een verwend popje. Naarmate je steeds verder in het verhaal vordert, hoe meer Piper ook verandert. Ze ontwikkeld zich echt enorm, wat heel fijn was om te lezen.

 

Tessa Bailey heeft een fijne, beeldende schrijfstijl die vlot wegleest, waardoor je alles -zelfs de kleinste details- in dit verhaal echt voor je ziet. Ook stopt ze de nodige portie humor in het verhaal, waardoor je regelmatig in een deuk ligt.

 

Ik heb echt ontzettend hard genoten van Een Zomer vol Verrassingen, het is echt de perfecte mix van een small town romance & grumpy x sunshine, en als jij zin hebt in een romantische summer read, dan is dit zeker een aanrader voor jou!

 

beoordeling: 5 / 5

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb