Titel: Het lot van de roos

Auteur: KT Sterling

Uitgever: Hamley Books

Bindwijze: hardcover

ISBN: 9789464661040

Prijs: €20,99Dit is waar Het Lot van de Roos over gaat:

Isabelle Allard loopt stage bij het Instituut voor Zeldzame en Exotische Ziekten. Ze is rationeel ingesteld en gelooft niet in het bestaan van fae, weerwolven en vampiers. Zelfs niet wanneer ze tijdens haar stage oog in oog komt te staan met een man. Of is het een weerwolf? Tot ze geconfronteerd wordt met haar eigen krachten. Een web van gevaar en leugens ontvouwt zich rondom haar. Ze moet al snel logica aan de kant zetten om te overleven in een wereld die magischer en dreigender is dan ze ooit had gedacht.Dit is wat ik van Het lot van de Roos vond:

 

Het Lot van de Roos is nou een boek wat me echt opviel door de cover. Want laten we eerlijk zijn; is deze cover niet prachtig?! gelukkig klonk de synopsis al net zo tof, dus dit boek moest en zou ik gaan lezen! dankzij Uitgeverij Hamley Books mochten wij deze recenseren. De cover doet mij stiekem een beetje denken aan belle en het beest denken, dus ik hoopte dat dit een sprookjesachtig verhaal zou worden.

 

K.T. Sterling heeft een fijne beeldende schrijfstijl die je vanaf de eerste bladzijde mee het verhaal in neemt. Wel las het verhaal qua tempo voor mijn gevoel een beetje eentonig. Persoonlijk had ik het daarom fijner gevonden als er wat meer tempowisselingen in het verhaal zouden zitten. de spanning en actie die in het verhaal zit wordt wel erg goed uitgewerkt, je zit dan echt aan het boek gekluisterd.

 

De personages zijn goed uitgewerkt. Vooral het hoofdpersonage Isabelle voelt heel realistisch aan. je leer haar namelijk gedurende het verhaal steeds beter kennen. Isabelle is een YA-personage die veel jongeren in hun hart zullen sluiten!

 

Doordat er vrij veel actie in het verhaal zit, kwam het open einde voor mijn gevoel een beetje vroeg. ik had nog wel even door willen lezen! Wel suggereert dit open einde dat er wellicht een tweede deel aan zou kunnen komen, waar ik voor in ben!

 

ook wil ik nog even gezegd hebben hoe mooi dit binnenwerk is! het pas echt perfect bij het verhaal én de cover, samen is het echt een mooi geheel.

 

al met al heb ik zeker genoten van dit verhaal en ik ben zeker benieuwd naar meer verhalen van K.T. Sterling!Beoordeling: 3.5/5 
Maak jouw eigen website met JouwWeb