Achterflap:

Samantha’s leven staat op zijn kop als haar moeder haar vader verlaat en intrekt bij haar nieuwe vriend. James Kade woont met zijn zoons Mason en Logan in een gigantisch landhuis, en Sam moet tot haar afgrijzen met haar moeder mee.

Mason en Logan Kade zijn berucht in Fallen Crest. Niet alleen zijn ze bad news, ze zijn ook hot en zitten op de rivaliserende High School. Alle meiden willen uit met de broers, maar Sam is niet onder de indruk... Toch?

Mening:
Ik had eigenlijk best wel hoge verwachtingen van dit boek... In de eerste helft viel dit enorm tegen, maar in de tweede helft werd het beter. Dit is wat ik er precies van vond;

De eerste helft vond ik dus echt tegenvallen, voor mijn gevoel werd er heel erg om het plot heen gedraaid, en werd dit opgevuld met feestjes en ruzies, ik snapte gewoon niet waar het verhaal naar toe ging. Ik persoonlijk was hier niet zo fan van. Toch leest het boek wel snel weg, omdat de schrijfstijl van Tijan heel vlot is, zonder dat er te veel wordt beschreven.
De personages in de eerste helft vond ik naar mijn smaak ook te oppervlakkig, Sam had wat meer persoonlijkheid mogen hebben, en ik had graag wat meer willen weten over Mason en Logan.

De tweede helft was echt veel beter. Er waren minder (onnodige) ruzies en Feestjes, en er was een iets duidelijkere verhaallijn. Ook leerde je de personages in de tweede helft veel beter kennen, met name hierdoor krijg je een veel beter beeld van het verhaal, en dat miste ik in de eerste helft gewoon echt.

Wat ik in de tweede helft heel erg leuk vond was de band tussen Mason, Logan en Sam, ze groeiden echt naar elkaar toe. Ik vond ook dat Sam, ten opzichte van de eerste helft zich enorm heeft ontwikkeld, waardoor je een beter beeld krijgt van haar, en het hele verhaal in het algemeen.

Eigenlijk was het verhaal ergens ook wel een beetje cliché; veel drama, ruzies, Roddels en rijke Populaire Jongen, maar stiekem hou ik daar wel van, haha.

Over het algemeen vond ik persoonlijk het boek afgezien van de eerste helft wel prima, en omdat ik de tweede helft wel beter vond ben ik alsnog benieuwd naar deel 2.

Beoordeling 2.5/5

Maak jouw eigen website met JouwWeb