De Ruige Heer - Evie Dunmore

Informatie over het boek:
Auteur: Evie Dunmore
Uitgeverij: Xander
Bindwijze: Paperback
Genre: Historische Roman
Aantal bladzijden: 467

 

 

Waar gaat het over?

In de historische roman De ruige heer van Evie Dunmore moet de verwende Hattie trouwen met de verleidelijke maar ruige Schot van wie ze niets wil weten. Voor fans van Bridgerton en Outlander.

In De ruige heer, het derde deel in de Vrouwen van Oxford-serie van Evie Dunmore, kent de verwende Hattie Greenfield geen ‘nee’. Ze heeft ook maar drie ambities in het leven: succesvol worden als kunstenaar, een nobel doel vinden om zich aan te verbinden, en trouwen met een gentleman. Hartstikke haalbaar, denkt ze… Tot ze in een compromitterende situatie wordt aangetroffen met Lucian, een verleidelijke, ruige Schot. Er zit niets anders op dan een huwelijk met de man van wie ze verder niets wilde weten. Samen verhuizen ze naar Schotland. Hattie kan haar ambities nog steeds waarmaken, als ze tenminste haar hart open durft te stellen...

Dit derde deel in Evie Dunmores verslavende Vrouwen van Oxford-serie is extra leuk voor fans van Netflix’ Bridgerton en Outlander. Met opnieuw een sterke vrouwelijke hoofdpersoon, Evie Dunmores heerlijke geestige schrijfstijl én een onweerstaanbare romance.

 

 

 

Wat vind ik ervan?

De Ruige Heer is het 3e deel in de serie "de vrouwen van Oxford" van Evie Dunmore.

Van de voorgaande 2 delen; de Hertog op zijn knieën, en de Charmante schurk heb ik ook ontzettend genoten dus was ik ook ontzettend benieuwd naar dit 3e deel en eerlijk is eerlijk, dit 3e deel was wederom ontzettend goed!

 

Het verhaal neemt je mee in de levens van de verwende Engelse Harriët "Hattie" Greenfield en de duistere en mysterieuze Schotse Lucian "Luke" Blackstone.

Beide personages die ontzettend goed zijn beschreven en echt van het papier af lijken te spatten

 

Wanneer de levens van Hattie en Luke elkaar kruizen raakt Hattie geïntrigeerd door Luke, en ziet Luke Hattie als een kans om zich in aanzien te zien stijgen.

Wanneer ze in een compromitterende situatie worden aangetroffen zit er niets anders op dan te trouwen.

 

Het boek was zo veel meer dan alleen romantiek, en dat is supertof! Anders wordt het al zo snel saai ;) 

Ook is het hartstikke mooi om door het lezen de eprsonages steeds beter te leren kennen. De auteur heeft dat op een wonderlijke wijze gedaan!

 

Wanneer ze onverwachts naar Schotland vertrekken groeien ze langzaam maar zeker naar elkaar toe, maar durven ze dat wel toe te laten, en vooral ook toe te geven?

Dit boek is wederom zo mooi geschreven dat het voelt alsof je er zelf bij aanwezig bent.

 

Je voelt de aantrekkingskracht tussen Hattie en Luke en je voelt hun emoties.

Het boek is zowel romantisch als spannend! Dit met een vleugje humor!

Een ontzettend goede combinatie!

 

Ik werd direct vanaf de 1e bladzijde in het verhaal gezogen en kon het boek ook niet wegleggen voor het uit was.

Ik hoop ook enorm dat er nog meer delen in deze serie zullen volgen, die zal ik ook zeer zeker heel graag gaan lezen! Dit smaakt naar meer!

 

 

We willen de uitgeverij bedanken voor het vertrouwen en het recensie exemplaar!