Pak Mijn Hand - Courtney Walsh

Achterflap:

In 'Pak mijn hand' van Courtney Walsh begint Quinn Collins haar eigen bloemenwinkel in het plaatsje Harbor Pointe. Het is een droom die in vervulling gaat, maar in de praktijk blijkt het vooral heel hard werken. Er is een grondige verbouwing nodig en ondertussen neemt Quinn ook nog deel aan een prestigieuze bloemenwedstrijd, met haar afstandelijke moeder als jurylid. Als er iemand is aan wie Quinn wil bewijzen dat ze dit allemaal kan, is het haar moeder wel.

Olympisch skiër Gary Benson was niet van plan lang in Harbor Pointe te blijven. Maar wanneer hij onverwachts in een heftige ruzie belandt die ertoe leidt dat hij schade maakt, moet hij blijven om een taakstraf uit te voeren in de winkel van Quinn. Zij vindt hem roekeloos en arrogant, hij vindt haar een control freak. Langzaam leren ze elkaar beter kennen en gaan ze elkaar zelfs aardig vinden. Totdat Grady een onherstelbare fout maakt...

 

Mening: 

Dit was het eerste van deze auteur dat ik las, maar ik ben zeer zeker benieuwd naar meer boeken van de hand van deze auteur. Het is het 2e deel in een serie maar kan prima gelezen worden als stand alone, je hebt niet het idee dat je wat mist als je net als ik deel 1 (nog) niet gelezen hebt. Het verhaal begint als skikampioen Grady Benson in Harbor Pointe terecht komt op het moment dat zijn carrière op een dieptepunt zit. Door een vechtpartij in het plaatselijke café heeft hij geen keuze dan in Harbor Pointe te moeten blijven en zich in dienst van de gemeenschap te moeten stellen doordat hem een taakstraf is opgelegd. Door deze taakstraf moet hij Quinn Collins met de renovatie van haar net aangekochte bloemenwinkel helpen. Je voelt de aantrekkingskracht tussen Grady en Quinn, maar beiden moeten zij behoorlijk wat obstakels overwinnen voor zij zich volledig kunnen opstellen voor elkaar. Grady zijn doel is deelname aan de Olympische spelen en deze te winnen, maar door de taakstraf komt zijn mogelijke deelname aan de Olympische spelen in gevaar.  Quinn wil een belangrijke bloemschikwedstrijd winnen om de spoken uit haar verleden te verslaan. Er gebeurt veel tussen Grady en Quinn wat het boek erg fijn maakt om te lezen, je wil gewoon weten hoe het verder gaat, het boek heeft veel diepgang, en je voelt de romantiek, je voelt de emotie en je voelt de spanning. Het leest dus erg makkelijk weg, onder andere door de prettige schrijfstijl, en dat is zeker bij een roman erg fijn.  Je leeft gewoon mee met de hoofdpersonages, maar ook met de andere inwoners van Harbor Pointe.
Als je van Feelgood houdt, is dit zeker weten een aanrader!