Titel: Mama Gezocht! 

Auteur: Chloë Verbist 

Uitgever: Ambilicious uitgever van verhalen. 

IBSN:978 94 93210 45 5 

Bindwijze: paperback 

Aantal Bladzijden: 205 

 

Achterflap: 

Chloë kampt met depressies en durft zich aan niemand te hechten. Ondanks haar bewogen verleden, probeert ze de draad weer op te pikken en een normaal leven te leiden, samen met haar partner en 4 kinderen. Een oneindig gemis aan een moederfiguur laat Chloë balanceren op de grens tussen hoop en wanhoop. 
 
Na een zoveelste opname in het ziekenhuis, beseft ze dat weglopen van haar verleden geen enkele zin heeft. Samen met een, net afgestudeerde, psychologe bindt ze de strijd aan met zichzelf en haar demonen. 
 
Is het wel zo verstandig om terug in de tijd te gaan? Wie kan Chloë nog vertrouwen in een wereld vol teleurstelling? 

 

 

Mening: 

Mama gezocht van Chloë verbist is een boek dat ik denk ik normaal gesproken niet uit mezelf had gehaald bij de boekhandel, maar na het gelezen te hebben is mijn mening daar anders over. 

Het verhaal van Chloë is erg indrukwekkend om te lezen, en eenmaal in het boek leg je hem niet weg. Chloë maakt gedurende het verhaal heftige gebeurtenissen mee, en stuk voor stuk zijn deze allemaal heel indrukwekkend om te lezen. 

Er was voor mij wel een minpuntje. Dit was namelijk dat er ontzettend veel grote en kleinere tijdsprongen waren, soms ging je op een bladzijde weken of zelfs maanden vooruit. Dit gaf mij het gevoel alsof het heel vluchtig geschreven is. 

Voor de rest vond ik Mama gezocht een erg goed boek, en daarom geef ik het boek 3,5 sterren. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb