Vertrouwen of Verliezen - Wendy Brokers

Informatie over het boek:
Auteur: Wendy Brokers
Uitgeverij: Boekerij
Bindwijze: Paperback
Genre: Roman
Aantal pagina's: 319

 


Waar gaat het over?

Soms lijkt het geluk als los zand tussen je vingers door te glippen. Maar verlies je ooit definitief je geloof in de liefde?

Het is niet zo dat Noortje echt ongelukkig is met haar leven, maar single zijn op haar achtentwintigste was niet wat ze voor zichzelf in gedachten had als jong meisje. Een liefde zo groots als die van haar opa en oma; met minder wil ze geen genoegen nemen. Maar op de een of andere manier leiden haar dates niet tot een happily ever after met dé man.

Als de knappe neef van een buurvrouw onverwacht voor haar deur staat en Noortje bij de eerste blik al hartkloppingen bezorgt, lijkt het einde van haar vrijgezellenstatus voorbij. Maar wie is deze Mats eigenlijk echt? Is hij wel zo eerlijk als hij zegt en zo perfect als hij lijkt? Als zijn verleden wordt onthuld en het heden inhaalt, lijkt het geluk opnieuw niet aan Noortjes kant te staan.

In een wereld die om haar as tolt en in haar voegen kraakt, is Noortje de enige die voor hun toekomst kan vechten. Maar is dat ook wat Mats wil?

 

 

Wat vind ik ervan?

Vertrouwen of Verliezen is het eerste boek van Wendy Brokers dat ik las. Al eerder zag ik op Instagram wel eens één van haar andere boeken voorbij komen, maar nog nooit heb ik echt gelezen waar het over ging.
Totdat ik dus de achterflap van dit boek las en meteen iets had van: dit moet ik lezen.

Het verhaal begint meteen goed, ik hoefde er niet in te komen en het was pakkend vanaf de eerste zin. Het is echt zo'n boek waarbij je de bladzijdes zo snel omslaat dat je de tijd een beetje uit het oog verliest.

Al snel zat ik op de helft van het boek zonder dat door te hebben, ik zat zo in het verhaal dat ik dat in één zitting heb gelezen!

Noortje, de hoofdpersoon, heeft al heel wat meegemaakt als het aankomt op een romantisch gebied en haar vind ik echt een aandoenlijk personage. Lezen vanuit haar was echt een feestje, en af en toe het tegenovergestelde ;)

Echter moet ik wel zeggen dat ik het boek soms een beetje te veel clichés vond te bevatten. Als je hier van houdt is dit natuurlijk geweldig, maar zelf had ik er graag iets minder gezien.

Ook vond ik het in het begin misschien een beetje te snel gaan. Er had iets meer tijd tussen bepaalde gebeurtenissen mogen zitten.

Het slot van het boek vond ik heerlijk, ik vind de manier waarop de auteur het boek heeft afgesloten zwijmelwaardig en daar heb ik ook echt zeker van genoten.
Noortje en Mats zijn toch echt wel heel erg leuk samen :)

Al met al een heerlijk romantisch verhaal, waar niet alleen ik maar ook een heleboel andere lezers van zullen kunnen gaan genieten!

 


We willen de uitgeverij bedanken voor het vertrouwen en het recensie exemplaar!

Maak jouw eigen website met JouwWeb