Ijskoude Rivalen - Sara Biren

Informatie over het boek:
Auteur: Sara Biren
Uitgeverij: Best of YA
Bindwijze: Paperback
Genre: Romantische young adult
Aantal bladzijden: 234
ISBN: 9789000393824

 


Waar gaat het over?

Holland Delviss leeft voor ijshockey. Alleen zou ze zo graag bekendstaan om haar talent en niet om het feit dat ze als meisje met allemaal jongens speelt.

Wanneer haar schoolteam geselecteerd wordt voor HockeyFest, een evenement dat op televisie wordt uitgezonden, komt ze volop in de schijnwerpers te staan – wederom omdat ze het enige meisje in een jongensteam is. Niet iedereen is even blij met Hollands onverwachte roem.

Maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek. Wes, haar irritante captain, is de laatste persoon van wie Holland dat zou verwachten. En de laatste persoon op wie ze verliefd zou moeten worden…

 

 


Wat vinden wij ervan?

Ijskoude Rivalen is een romantische young adult geschreven door Sara Biren. In deze heerlijke ya staan romantiek, ijshockey en muziek centraal (en ik vind dat een heerlijke combinatie!)

 

Ijskoude Rivalen is een heruitgave van Op Glad Ijs. Deze verscheen dus eerder al in 2020 onder een andere titel en cover, maar is nu te verkrijgen met deze ontzettend schattige cover én een heel erg leuk prijsje!

 

Op glad ijs las ik zelf nog niet, maar had ik al wel een poosje op mijn tbr staan. Ik ben echt fan van boeken met ijshockey en romantiek, dus ook deze klonk als iets wat hélemaal in mijn straatje past.

 

Nu we deze ontzettend leuke editie hebben mogen ontvangen van de uitgeverij ben ik er maar meteen in begonnen zodra die op de mat viel; het is nu tenslotte nog winter en daardoor paste het boek helemaal bij de sfeer ;)

 

In Ijskoude Rivalen volgen we dus onze twee hoofdpersonages; Holland en Wes. Beide erg leuke personages. Wel vond ik ze beide niet per se heel erg bijzonder, máár wel gewoon leuk genoeg om door te blijven lezen.

Dat is denk ik ook wel het ding met young adults; het hoeft ook niet altijd heel erg complex en ingewikkeld te zijn. Soms is een lekker luchtig boek ook goed!

 

Wat dat betreft staat het ook wel een beetje centraal met wat ik van Ijskoude Rivalen vond.
Vond ik het het beste boek dat ik ooit heb gelezen? Nee.
Is het een boek die op mijn lijstje met favorieten komt te staan? Ook nee.
Is het een ontzettend vermakelijke young adult waar je van zit te smullen tijdens het lezen? Ja, absoluut!

 

Het verhaal is dus niet echt heel bijzonder, maar wel echt ontzettend leuk en luchtig.
Als je nog een goed boek zoekt om ergens tussendoor te lezen dan raad ik absoluut deze aan, want het is een heerlijke doorlees ya!

 

Al met al dus een lekker luchtig boek, wat zeker niet vervelend is om te lezen en zeker bij de romance en ijshockey (boeken) fans in de smaak zal gaan vallen!

 

 

 

 

We willen de uitgeverij bedanken voor het vertrouwen en het recensie exemplaar!

Maak jouw eigen website met JouwWeb