Nu in de Bioscoop! - Cory McCarthy

Informatie over het boek:
Auteur: Cory McCarthy
Uitgeverij: Unieboek / BestOfYA
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina's: 335
ISBN: 9789000376032

 

Waar gaat het over?

In tegenstelling tot de rest van de wereld geeft Iris helemaal niets om de beroemde, fantasierijke geschreven door M.E. Thorne. Het is dan ook best een beetje vervelend dat M.E. Thorne haar oma is en dat Iris te maken heeft met de gekke fans van de trilogie.
Wanneer Iris in Ierland wordt gedropt voor de boekverfilming, ziet ze haar kans schoon: als ze de filmproductie kan stopzetten, betekent dat hopelijk het einde van de rage en kan ze eindelijk een normaal leven leiden. Zelfs de schandalig knappe acteur Eamon O’Brien kan haar niet van haar plan afhouden.
Maar de passie van de filmcrew is besmettelijk en wanneer Iris zich thuis begint te voelen in de wereld die ze haar hele leven wilde vermijden, realiseert ze zich dat deze film misschien gewoon geweldig is.

 


Wat vind ik ervan?

Euhm wauw! Ik ben helemaal omver geblazen door dit boek! Als jullie onze stories hebben gevolgd, dan weet je al wel een beetje wat ik ervan vindt, maar hier onze uitgebreidde mening! ;)
Toen ik de omschrijving las had ik al zoiets van: dit klinkt echt geweldig!
Toen we het exemplaar binnenkregen ben ik meteen begonnen met lezen en wauw!
Ik kon hem niet wegleggen! Hij was op alle vlakken geweldig! De personages, de spanning, de hoeveelheid dialoog, de tempo van het verhaal, echt alles!
Vooral de emoties van de personages, en dan met name die van Iris en Ryder kwamen levensecht over! Ik las ze niet, ik voélde ze.
En hoewel de relaties tussen onder andere Iris en Ryder, en natuurlijk andere personages, niet perfect zijn, zijn ze daardoor wel levensecht.
Het hele idee over Elementia en de verfilming daarvan was fantastisch! (Ik wilde alweer geweldig zeggen, maar bedacht mij, net zoals Iris, de hoofdpersoon, dat ik in herhaling val)
Ook Eamon was een heerlijk personage, echt eentje om bij weg te zwijmelen.
Wat ik ook nog eens supertof vindt aan dit boek, is dat er een mysterieus randje aanzit! Iets wat ik totaal niet had verwacht, maar wel echt wat toevoegt aan het boek!
Iedereen echt waar, vertrouw mij en lees dit!
Ik kan nog wel driehonderd woorden wijden aan wat ik allemaal zo tof vind aan dit boek, en dit verhaal, maar ik heb zo'n idee dat mijn mening zo wel is overgekomen ;)
Echt gewoon een fantastisch, geweldig boek! Ik heb er een nieuwe favoriet bij!
(Eentje die ik zo vaak ga herlezen dat die helemaal uit elkaar valt, net zoals de boeken van Elementia in het boek ;)
Ik wil meer!


We willen de uitgeverij bedanken voor het vertrouwen en het recensie exemplaar.

Foto van onze bookstagram: @thereadingtwinsnl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb