Titel: Leger van Schaduw en Storm
Auteur: S. Christina
Uitgeverij: Uitgeverij Rebel Books
ISBN: 9789083085036
Bindwijze: paperback
Prijs: €19.95

 

Dit is waar Leger van Schaduw en Storm over gaat:

Terwijl in Solvenia een gruwelijke oorlog woedt, vluchten Lara en haar vrienden naar Meerland voor een nazomer vol zon, vrijheid en de Magische Spelen. Hier zou Lara zich wel thuis kunnen voelen – maar ondertussen lijdt haar eigen land onder de terreur van de president.

Dan ontmoet ze Karissa, die Lara ziet als de leider van de revolutie. Volgens haar zal zij de opstand gaan leiden om heksen hun vrijheid terug te geven. Maar is Lara daar wel klaar voor?


Dit is wat ik van Leger van Schaduw en Storm vond:

Ongeveer een maand geleden las ik het eerste deel in de Lara Polaris serie, Heks van vuur en Oorlog. Dat boek eindigde op een cliffhanger, dus ik was mega benieuwd naar het volgende deel. Gelukkig voor mij kon ik vrijwel direct verder lezen in Leger van Schaduw en Storm.

 

Het verhaal kwam voor mijn gevoel ietwat traag op start, waardoor ik ook moeite had met in het verhaal komen. Toen het verhaal na een aantal hoofdstukken sneller verliep, zat ik helemaal in het verhaal en kon het boek amper wegleggen.

 

Ik vond Lara een heel tof personage om over te lezen, je kent haar, en de meeste andere personages natuurlijk al vanuit het eerste deel, maar je leert ze nu nóg beter kennen. Vooral Lara ontwikkelt zich gedurende het verhaal enorm, waardoor ze een stukje echter aanvoelt.

 

Wat de meeste lezers ook heel fijn zullen vinden ( en daarmee ik ook) is dat het boek korte hoofdstukken heeft, dat leest gewoon net wat fijner.

 

Dit verhaal vond ik nog beter dan het eerste, het is spannend, heeft plotwendingen en de personages zijn gewoon hartstikke tof.

 

Hoe blij ik ook was dat ik na de cliffhanger Heks van Vuur en Oorlog meteen verder kon lezen in dit tweede deel, zo jammer vind ik het dat het derde deel nog niet uit is, want oh my, ook
dit verhaal eindigt op een cliffhanger! Ik kan in ieder geval niet wachten op de verschijning van het derde deel!

 

Heks van Vuur en Oorlog is het spannende tweede deel van de Lara Polaris serie, en smaakt zeker naar meer!

 

Beoordeling: 4 / 5

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb