Titel: Aan het lijntje

Auteur: Tessa Bailey

Uitgever: Love Books

Bindwijze: paperback

ISBN: 9789021464060

Prijs: €18,50Dit is waar Aan het Lijntje over gaat:

 

Fox Thornton heeft een reputatie als zorgeloze flirt. Vrijwel elke vrouw die hij tegenkomt valt al snel voor zijn sexy looks en nonchalante charme. Dan ontmoet hij Hannah Bellinger. Ze is totaal ongevoelig voor zijn charmes, maar ze lijkt hem wel heel… aardig te vinden? En wil vrienden met hem zijn? Zoiets heeft hij nog nooit meegemaakt.

Als Hannah voor werk een tijdje in de stad is, trekt ze tijdelijk in bij Fox, in zijn logeerkamer. Hannah heeft een crush op haar collega, en succesvolle versierder Fox helpt haar met wat praktische tips om zijn aandacht te trekken.

Hoe meer tijd de twee samen doorbrengen, hoe meer ze voor elkaar beginnen te vallen. Fox vindt het steeds lastiger om de vrouw waar hij verliefd op is te helpen bij het versieren van een ander. Kan hij zijn bindingsangst overwinnen, en Hannah laten zien dat hij echt om haar geeft?

 

Dit is wat ik van Aan het Lijntje vond:

 

afgelopen zomer las ik Een zomer vol verrassingen, geschreven door Tessa Bailey. In dat boek was Hannah één van mijn favoriete personages, dus ik kon niet wachten om haar verhaal te lezen. gelukkig hoefde ik niet zo lang te wachten op haar deel in deze duologie, waarvan beide delen overigens goed los te lezen zijn.

 

Hannah kennen we natuurlijk al redelijk goed vanuit een zomer vol verrassingen, maar in dat boek bleef ze redelijk oppervlakkig. in Aan het Lijntje leer je haar een stuk beter kennen. Ook ontwikkelt ze zich als personage gedurende het verhaal enorm, waardoor ze een stukje realistischer aanvoelt.  Naast Hannah als hoofdpersonage gaat dit verhaal ook over Fox. Hem kennen we ook al vanuit een zomer vol verrassingen. Toch is hij in dat deel niet heel vaak aan bod gekomen, maar wat ik toen over hem las vond ik erg tof! Ik vond Fox eigenlijk een heel uniek personage. Kleine details, zoals het kopen van een platenspeler (ik zeg niet waarom, in verband met spoilers;)) maken hem als personage heerlijk om over te lezen.

 

 Tessa Bailey heeft een heel vlotte, maar beeldende schrijfstijl. hierdoor leest het verhaal lekker weg. Ik zat vanaf de eerste bladzijde direct in het verhaal en kon het boek gewoon niet wegleggen totdat ik het uit had. 

 

Wat ik een leuk detail vond was het feit dat de vriendschap/ relatie van Hannah en Fox eerst vooral bestond uit berichtjes. hierdoor wordt de spanning opgebouwd tot het moment dat ze elkaar weer in persoon zien. Wanneer dat moment er dan is voel je de chemie tussen Hannah en Fox bijna van de bladzijden afkomen.

 

Hoewel Aan het lijntje dus het tweede deel in een duologie is, kun je deze ook prima als eerste lezen zonder echt belangrijke informatie te missen, super fijn!

 

Ik heb weer ontzettend genoten van het werk van Tessa Bailey en kan niet wachten om nog meer van haar boeken te gaan lezen! stiekem vond ik dit boek nog beter dan het vorige!

 

Beoordeling: 5 / 5